Gå til sidens hovedinnhold

«Vet du om en toppløsbar?»

Komikeren Pablo Francisco vil gjerne plukke opp toppløsdansere i Oslo - i en Smart-bil. Se det elleville intervjuet her.

(iOslo.no) Pablo Francisco er kongen over imitasjoner, og hans sketsjer om filmtrailere er sett av millioner på YouTube. Nå er han i Norge.

Se videointervjuet med Pablo under.

HTML EMBED

Det var en høyst energisk Pablo som møtte iOslos reporter på Grand Hotel torsdag. Komikeren fra USA holder sju stand up-show de neste dagene, og han er sjokkert over responsen fra nordmennene.

- Jeg møtte noen fotballspillere fra Norge mens jeg gjorde et show i San Francisco. De sa jeg burde komme hit, og det sa manageren min også. Så jeg ble ganske forbløffet, sier komikeren til iOslo.no.

Toppløse barer
Men selv om han har sju show på under en uke, har han også andre planer for oppholdet i Oslo.

- Kjenner du til noen toppløse barer i Norge, spør han iOslos reporter.

- Ja, det er noen i Oslo.

- Har du vært på noen av dem, Hans?

- Nei, det har jeg ikke.

- Yeah, really! Mhmmm. Jeg vil sjekke ut noen av barene, og du blir med meg også, så kan vi plukke opp noen damer i en Smart-bil, sier Pablo.

YouTube
Opprinnelig skulle Pablo kun ha ett show på Sentrum Scene, men takket være jungeltelegrafen har han nå solgt ut fem show og de to siste er på god vei til det samme.

Pablo gir internett æren for hans enorme popularitet.

- YouTube har vært bra for meg. TV er ikke morsomt lenger, bortsett fra folk som Ray Romano, mens internett er morsomt, sier Pablo.

Aldri lei imitasjonene
Komikerens imitasjon av stemmen fra filmtraileren har blitt hans merkevare, men selv om flere millioner har sett klippene av «Movie trailer guy» på YouTube, blir ikke Pablo lei av sketsjen.

- Jeg kommer til å gjøre den biten til jeg går videre til komediehimmelen. Det er morsomt fordi det kommer ut nye filmer hvert år som du kan gjøre narr av, sier Pablo før han bryter ut i nok en improvisasjon av filmstemmen.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå