Gå til sidens hovedinnhold

Vet ikke hvor Faiza er

Politiet i Asker og Bærum har sjekket en rekke adresser på jakt etter savnede Faiza Ashraf (26), uten resultat.

Avhørene av de to siktede i saken har så langt ikke brakt politiet noe nærmere en oppklaring av hvor savnede Faiza Ashraf (26) kan befinne seg. Hun har vært savnet i ti dager. Det siste livstegnet fra den norskpakistanske kvinnen fikk politiet da hun selv ringte og fortalte at hun ble bortført.

Sjekket ut adresser
Til Asker og Bærum Budstikke på nett sier politiet at de har sjekket ut en rekke adresser, men at de ikke har konkrete tips om hvor kvinnen er.

Krimsjef Nina Karstensen Bjørlo sier til avisa at de har sjekket ut den informasjonen de har fått og de tips de har.

- Det er selvsagt forsøket verdt, sier hun ifølge Budstikka.no.

Lette etter mobiltelefon
Fredag kveld opplyste politiet overfor Nettavisen at de hadde søkt etter savnedes mobiltelefon i et område ved Dikemark, også det uten resultat. I dette området ble Faizas telefon sporet.

- Vårt utgangspunkt er å finne henne i live, uttalte operasjonsleder Olav Brubakk ved Asker og Bærum politidistrikt til Nettavisen.

Spanet på 25-åringen
VG skriver i sin papirutgave lørdag at 25-åringen som er siktet for å ha utført selve bortføringen skal ha møtt den påståtte bakmannen (28) kvelden før Faiza Ashraf forsvant. Ifølge VG skal politiet også ha spanet på 25-åringen i forkant av pågripelsen.

25-åringen ble fredag varetektsfengslet i to tuker med full isolasjon. I avhørene med politiet skal han ha forklart at han var hjemme og sov på det tidspunktet Faiza Ashraf ble bortført, skriver VG. Mannens advokat Peder Morset sier hans klient nekter for å ha noe med bortføringen å gjøre.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett