RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vet ikke hvorfor Ellen Ugland døde

Foto: Kjartan Bjelland (Fædrelandsvennen)
Sist oppdatert:
Etterforskningen etter dødsfallet til enken etter Johan Jørgen Ugland fortsetter.

Politiet opplyste onsdag at de har mottatt den endelige obduksjonsrapporten etter dødsfallet til 57 år gamle Ellen Ugland. Enken etter Johan Jørgen Ugland ble funnet død 6. desember 2010 i sin leilighet på Lysaker Brygge.

Den foreløpige obduksjonsrapporten kunne ikke fastslå sikker dødsårsak og inneholdt opplysninger som gjorde at vi iverksatte etterforskning av dødsfallet. VG har tidligere skrevet at det i den rapporten kom det fram at Ugland døde av stengte luftveier og manglende oksygentilførsel til hjernen – såkalt medisinsk kvelning.

Les: – Døde av medisinsk kveling

Hva som forårsaket dette er ennå uvisst.

– Vi har hele tiden presisert at dødsårsaken og er uavklart. Etterforskningen pågår og er ikke avsluttet. Målet er å avklare hendelsesforløpet og dødsårsak. Vi kan ikke utelukke at det har skjedd noe straffbart, sier politiinspektør Stine Karlsen i Asker og Bærum politidistrikt til Nettavisen.

Politiet sier at etterforskningen så langt ikke brakt dem nærmere en avklaring, og at de nå venter på svar på alle undersøkelsene som er gjort. Karlsen sier at det også gjennomføres en taktisk etterforskning. Så lang er ingen er siktet eller mistenkt i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere