RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VG nektet å spille golf

Sist oppdatert:
Journalistene i VG nektet å spille golf med ledelsen etter at de ble utsatt for lønnsdiktat.

VG Golfers har et sted mellom 40 og 50 medlemmer, og stiller to lag i bedriftsserien. Golferne skal etter sigende være svært kompetente, og kjemper i toppen av serien, melder Kampanje.

Klubben hadde mesterskap sist helg. Det boikottet samtlige journalister fra VG, og ledelsen ble stående igjen alene. NJ-medlemmene var ikke fornøyd med at de ble utsatt for lønnsdiktat, og ville derfor ikke sosialisere med ledelsen.

- Jeg fant det uholdbart å spille golf sammen med ledelsen i fritiden. Vi fikk et lønnsdiktat i en bedrift som går veldig bra. VG er ingen nedleggingstruet bedrift. Personlig reagerer jeg sterkt på at det ikke var mulig å komme til enighet når avstanden mellom krav og tilbud var så liten, sier VG-fotograf Helge Mikalsen til Kampanje.

Stemningen skal være generelt dårlig i VG for tiden etter lønnsdiktatet. Det er etter sigende liten interesse for å fylle opp hull i vaktplanen. Regelen om at det skal gå minst ti timer mellom vakter overholdes også unormalt strengt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere