*Nettavisen* Nyheter.

VG: Politiet tror Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt drept hjemme

 

SPOR: Politiet har funnet spor som tyder på at Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt utsatt for vold før hun forsvant fra sitt hjem i Lørenskog. Sporene er funnet i familiens bolig i. Foto: (NTB scanpix)

Politiet har funnet spor som tyder på at Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt utsatt for vold før hun forsvant fra sitt hjem i Lørenskog.

13.09.19 17:41

Funnet av de tekniske sporene har ledet politiet til en teori om at Anne-Elisabeth Hagen ble drept allerede onsdag 31. oktober, og at hun deretter ble fjernet fra hjemmet sitt av en eller flere gjerningsmenn, skriver VG.

Politiets teori stammer fra den grundige kriminaltekniske gjennomgangen av boligen som ble satt i gang 2. november i fjor. De første overfladiske undersøkelsene ble gjort samme dag som hun ble borte. Da fant de slepespor på badet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

DREPT: Politiet tror at Anne-Elisabeth Hagen har blitt drept. Foto: (Politiet, med tillatelse fra familien)

Etter det avisa har fått opplyst, er det mye som tyder på at badet utgjør en svært sentral del av åstedet i Sloraveien, og at hun kan ha blitt angrepet der.

I tillegg arbeider politiet med det identifiserte skoavtrykket som er avsatt flere steder i huset, blant annet på et sted de mener kan knyttes tett opp mot den straffbare handlingen de etterforsker.

Les også: Hagen-saken: Politiet mener skoavtrykk tilhører en gjerningsmann

Etterforskningsleder Tommy Brøske sier at de ikke kan utelukke at Hagen kan ha blitt drept hjemme.

– Vi holder alle mulighetene åpne. Også på det spørsmålet der, sier Brøske.

Familiens bistandsadvokat Svein Holden sier at de ikke er ikke kjent med opplysninger som tilsier at Anne-Elisabeth Hagen kan være drept i boligen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.