Vi besøkte stjernenes hudsalong

Side2 testet salongen hvor Paris Hilton tar sine månedlige ansiktsbehandlinger.

31.03.08 12:19

(Hollywood/SIDE2): - Kate Sommerville er et hot navn i Hollywood nå om dagen, forteller innehaver av BeautyLounge på Majorstua, Linda Johansen, når jeg ringer for å få noen stalltips. Jeg skal nemlig til Hollywood og lurer på hvilken skjønnhetssalong stjernene sverger til akkurat nå.

Paris Hilton er fast kunde
Jeg sjekker internettsiden til Kate Somerville, som anbefalt av Linda, og ser at hotellarving og partyprinsessa Paris Hilton er tilhenger av salongen. Hun går så langt som å si at hun stoler på at Kate Somerville vil holde huden hennes «ung for alltid».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dette må jo bare prøves, selv om det selvsagt høres for godt ut til å være sant, tenker jeg.

- Velkommen til Kate Somerville! En ung jente med helt glatt hud og håret stramt bakover ønsker meg velkommen til salongen, som ligger pyntelig plassert mellom alle de raffeste og mest eksklusive designbutikkene på Melrose Avenue i West Hollywood. Det dufter deilig av lavendel og blomstrete tapet og varme farger på veggene gjør salongen nesten hjemmekoselig. I hvert fall veldig søt og jentete. På bordet foran meg står et sølvfat med småkaker jeg kaster meg over fordi jeg ikke rakk å spise frokost.

Evig ung
Akkurat i det jeg setter tennene i en kjeks kommer det en smørblid dame som ser ut som hun er rundt 25 år, men kanskje hun er 40 for alt jeg vet? Hun har i hvert fall ingen rynker.

- Bli med meg, sier hun og tar meg med til behandlingsrommet hvor jeg skal få oksygenbehandlingen Dermal Quench. Ved hjelp av oksygen, Hylauronic serum og vitaminer skal huden bli glattere og gi meg et yngre utseende, hudelastiteten bedre, pigmentforandringene mindre tydelige og huden skal skinne etterpå. Det er i hvert fall hva behandlingen lover.

Los Angeles er kjent for å være en stat som huser mange pene lykkejegere og kjente skuespillere med plettfri botox-hud og oppblåste lepper. Det er klart det er her de beste beauty-salongene i verden ligger, for her er et vakkert ytre nesten et nødvendig onde og både botox, restylane og månedlige ansiktsbehandlinger blir ansett som «noe alle gjør». Men selvsagt uten at noen snakker høyt om det. Det er bare en del av hverdagen å ta vare på huden sin på best mulig måte.

Etter at jeg har fått oksygen presset inn i huden i omtrent en time er jeg ferdig. Jeg får på en deilig myk ansiktskrem som er proppfull av vitaminer og lukter nydelig. Jeg ser meg i speilet og ser at huden har fått en ny glød. På vei ut ser jeg kvinner i alle aldre, versjoner og fasonger. Eldre og yngre. Jeg ser ikke snurten av Paris Hilton, men på nettsiden leser jeg hvorfor hun liker salongen:

- Jeg stoler på at Kate Somerville vil holde huden min ung for alltid. Det er også den søteste salongen, den er så jentete og jeg elsker å komme hit, proklamerer hun på nettsidene.

I salongen tilbys det nyeste nye på alle fronter. Her kan du få spesialsydde løsninger på det meste og de såkalte Non-surgical Face Lift behandlingene er populære. Disse gjør maksimalt ut av huden din uten å operere og du kan se synlig løfting og utglatting av rynker.

- Vi har titan-behandlinger for ansikt og nakke, mage, lår og underarmer. Dette strammer opp huden og gir fantastiske resultater. Dette gjøres ved hjelp av infrarødt lys, sier informasjonsansvarlig Tracy O'Connor.

Ellers fins muskeloppstrammende behandlinger, lasere for å gjøre leppene fyldigere og fjerne mørke ringer under øynene og fyllere som restylane og botox selvsagt.

Sjekk ut nettsiden til Kate Somerville om du skal til Los Angeles og trenger en fantastisk behandling: www.katesomerville.com

HVA: Dermal Quench Treatment
Vitaminer og Hyalauronic Serum sprayes på huden. Oksygen blir deretter brukt til å transportere godsakene ned på cellenivå i huden. Dette er den perfekte behandlingen før du skal noe spesielt samme kveld. Dette fordi huden straks ser yngre og sunnere ut. Effekten er best denne første dagen, men jeg kunne se effekt omtrent fire dager etter. Huden var babymyk og jeg syns huden hadde en spesiell glød lenge etterpå.

HVOR: 8428 Melrose Place, Suites E & F Los Angeles, CA 90069

PRIS: 1300 kroner

KONKLUSJON: Her i Los Angeles er både service og kvalitet på hudpleiefronten helt i toppsjiktet. Behandlingene er mer avanserte og du kan få hjelp til det meste! De fleste salonger har også utviklet sine egne serier og Kate Somerville produktene til ansiktet er helt fantastiske. Om du er på besøk bør du ta turen og skjemme bort deg selv med både en behandling og produkter. Produktene var overraskende billige og om du ikke går for den aller dyreste behandlingen kan du komme unna med 1500 kroner for både behandling og en rekke deilige produkter i veska. Det er ikke verst!

Min behandling funket mye bedre enn oksygenbehandling jeg har fått i Norge og det er ingen tvil om at på hudpleiefronten ligger L.A et hestehode foran.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: los angeles,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag