RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi ble med på utdrikningslag

Sist oppdatert:
Farging av øyevipper og voksing av legger og armhuler. Side2 ble med da Fredrik Leonthin (31) skulle drikkes ut.

(SIDE2): - Dette er nåtidens bøddel- voksere, utbryter Fredrik Leonthin mens vokspapiret river av hårene under armene hans.

SE STOR BILDESPESIAL NEDERST PÅ SIDEN.

Har du vært på utdrikningslag? Send oss dine morsomst bilder her

Shot på morgenkvisten

Klokkken 08.00 startet Fredriks dag med en god frokost og et par vodka-shots, før turen gikk videre til Clinique Madeleine på Majorstua. En lattermild forlover og bror har gitt klar beskjed om hvilke smertefulle, men også behagelige behandlinger Fredrik skal gjennom- før de løper videre for å ordne opplegget for resten av dagen. Fredrik legger seg ned på benken, med skeptiske øyne, begynner voksingen av leggene.

Fjerning av hår

- Jeg liker velvære ting, men det stod ikke øverst på ønskelista å bli kvitt hår. Men skulle dette gjøre vondt, så har de bomma, sier Fredrik. Han blir informert om at det tar en måned før hårene vokser ut igjen.

- Det er jævlig mye man kan gjøre for å ta manndommen av en stakkar.

Når den kommende brudgommens legger er blitt kvinnelig glatte får han beskjed om at det er armhulenes tur. Fredriks tøffe holdning visner og han tyr til litt mer champagne.

- Du, burde du ikke klippe litt først, roper han, idet de første hårene fjernes.

- Det gjør grisevondt, men dere ser ingen tårer for å si det sånn.

- Jeg skjønner ikke at ikke bare du kan smøre på å ta hele dritten med en gang? Faen, jeg som fikk beskjed om at jeg bare skulle ha det gøy i dag.

Litt blod pipler ut under armene til Fredrik. Smerten er endelig over og litt olje smøres på for å lindre at det svir.

Farging av vipper

Har du farget vippene før? spør hudpleieren.

- Nei, hva er det for et spørsmål, roper Fredrik sjokkert.

Han må legge seg på ryggen å lukke øynene, fargen blandes og smøres på vippene. Det føles rart, opplyser Fredrik.

Han prater om jobben og frykter at han kommer til å bli tatt lite seriøst når han skal signere en viktig avtale på mandag.

- Jeg begynner å føle at de vil jeg skal se ut som en homse.

De nye sorte vippene hans blir en sterk kontrast til hans blå øyne. Så er det klart for mer hårfjerning- napping av øyenbryn.

- Det er kult. Men ikke lag de tynne, rydd opp, det er greit.

- Det har akkurat stoppet å svi i øynene, så angriper hun brynene, sier Fredrik og ler.

Noen minutter senere kan Fredrik se sin nye look i speilet.

- Hvis Great Garlic Girls trenger en til hadde jeg ikke trengt å stille til audition engang, sier han. Fredrik fortsetter, noe bitter:

- Skjønner at han jeg var forlover til slapp altfor billig unna!

Fjerning av fett

Det er klart for neste velvære-post. Cellulittbehandling og fjerning av underhudsfett. Til behandlingen hører det også med at man må være iført en tettsittende, gjennomsiktig drakt. Fredrk skifter og kommer ut som en grå supermann.

- Fy, faen, dette er ganske ydmykende altså.

Cellulittbehandlingen settes i gang og Fredrik beskriver følelsen for oss med engasjerte armer.

- Det klyper, det er en merkelig følelse. Huden trekkes opp fra ribbeina. Det suges ut sånn- han illustrere med hendene- og sammenligner behandlingen med en støvsuger.

Den kommende brudgommen får deretter smurt på algemaske. Masken øker blodsirkulasjonen, er rensende og gir huden en glød.

Siste forvandling

Vi går videre til frisøren mens Fredrik skifter.

- Vi skal farge lyse striper. Det skal være litt morsomt, men det er ikke gøy med for mye. Med tanke på at han skal gifte seg, så vil vi ikke gjøre noe han ikke kan ta tilbake, sier frisørmester ved Yazo, Ellen Devold Sedlmayr.

Solen skinner og Fredrik kommer ruslende mot frisøren. Han er iført smoking fra Fretex og hvite sko- noe forloveden ordnet mens Fredrik var på skjønnhetsklinikken.

Fredrik setter seg i frisørstolen- helt uvitende om at han snart skal stå på vannski fra Færder til Oslo, for så å spise en god middag med kameratene. Taktikken til forloveden er en ille morgen og en hyggelig avslutning på kvelden.

Utdrikninsgal trenden

Stadig flere velger å holde utdrikningslag for menn som innebærer velværebehandlinger.

- Det har i alle år vært populært blant kvinner. Men de siste årene er det også flere menn som velger velvære for å starte dagen bra. Også har du jo dagens variant som ikke var fullt så behagelig, sier Ingelin Harlem ved Clinique Madeleine.

Hun forteller at for humorens del er det veldig in med spraytan og voksing, fordi mange menn har barrierer for dettte. Men det er også mange som velger velvære biten med massasje og hudpleie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere