RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi digger jakka di, Gwen!

(Wireimages)
Sist oppdatert:
Side2 elsker Stefanis nyeste kolleksjon.

(SIDE2): Gwen Stefanis kolleksjon L.A.M.B. ble vist under starten av New York Fashion week torsdag kveld - og Side2 er imponert. Se bilder av kolleksjonen lenger ned!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Haremsbukser og puffermer

Vel, så klarte kanskje ikke Gwen Stefani å vise så mye nytt denne gangen, men det vi ser liker vi likevel ekstremt godt. Side2 elsker kombinasjonen mellom deilige avslappet haremsjeans og bluser, eller skinnjakker med puffermer. Kolleksjonen for høsten og vinteren 2010, som ble vist under Mercedes-Benz Fashion Week i New York torsdag, er en typisk Gwen Stefani-kolleksjon. Vi drar raskt kjensel på stylingen med sotete øyne, knallrøde lepper og fokus på stort hår enten platinablondt eller helt mørkt. Og blant designerens egne «må ha» finner vi kåper i dyreprint, den lille sorte, en kort skinnjakke, puffermer, skyhøye ankelboots, et brunt skinnbelte, knestrømper, skinnbukser, rutete jakker, boyfriend-jeans, blazer, miniskjørt og militærbukse.

Kjendiser på første rad
Mercedes-Benz Fashion Week startet opp i New York torsdag kveld, og de nærmeste dagene vil det bli mange visninger i motemetropolen. Gwen Stefani var blant de første designerne som viste sine kolleksjoner, og på første rad satt kjendiser som Josh Hartnett, Kelly Osbourne og Zoe Kravitz. De norske toppmodellene Iselin Steiro og Sophia Lie, som også er Josh Hartnetts kjæreste, er på plass under moteuken.

Side2 snakket med Iselin Steiro etter den tragiske nyheten om Alexander McQueens bortgang torsdag.

- Alexander McQueen var en unik moteskaper og kunster som aldri var redd for å sprenge grenser innenfor klesdesign, sa hun til Side2.

Moteuken fortsetter som vanlig i New York, til tross for den triste beskjeden om at stjernedesigneren Alexander McQueen er død.

SE BILDENE FRA L.A.M.B. HER:

2856

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere