RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Taka SPA tilbyr førsteklasses behandlinger i tillegg til yoga, pilates og våtrom.
Taka SPA tilbyr førsteklasses behandlinger i tillegg til yoga, pilates og våtrom. (Taka SPA)

Vi dro på spa - i Riga

Side2 dro til spa-byen Riga og myket opp musklene.

(SIDE2): Den latviske hovedstaden har etter hvert blitt et yndet reisemål blant nordmenn. En av grunnene til dette er byens mange spa.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Latvias spa-hoteller har vært populær i et århundre, og er stadig like populære. Nå åpner Nordens største spa, «ESPA», i Riga.

Taka SPA
Taka spa er et dagspa som også operer med yogatimer og leier ut møtelokaler som inkluderer yoga etter at forretningene er ferdig diskutert. Taka spa ligger et vakkert parkområde i nærheten av Gamlebyen i Riga.

De rolige bruntonene, vennlige medarbeiderne og det luksuriøse våtområdet hjelper deg å glemme hverdagens kjas og mas.

- Vi reiste rundt og besøkte de beste spaene i verden før vi åpnet, og vi er opptatt av å tilby behandlinger av høyeste kvalitet, sier eier og daglig leder, Dina Vjatere.

Lomi Lomi
Blant annet tilbyr Taka spa tradisjonell Lomi Lomi massasje fra Hawaii, ikke for å være trendy og annerledes, men fordi en av terapeutene på Taka studerte massasje og Lomi Lomi på Hawaii.

Produktene er fra eksklusive Elemis.

Full pakke
Undertegnede fikk låne en badedrakt, og i en time fløt jeg rundt i et svømmebasseng, svettet i badstue, myket opp huden og musklene i et boblebad før jeg fikk en skikkelig kroppsskrubb i damprommet. Boblebadet i seg selv er opplevelse som sent vil glemmes.

De rolige omgivelsene er fantastiske, og det er tydelig at Taka lever opp til ryktet sitt om at de alltid yter det lille ekstra. Etter litt rolig refleksjon i «the quiet room» og knasking på frø og økologiske gulrøtter, var jeg klar for min klassiske massasje. den varer en time og koster ca. 760 kroner.

I disse dager åpner ESPA i Riga, midt i sentrum, i tilknytning til Reval Hotel Latvia midt i sentrum. Spaet går over seks etasjer i en klassisk Art Nouveau-bygning vegg-i-vegg med hotellet. Dette blir 5-stjerners luksus som er verdt å spare til. Her blir det utebasseng på taket, kreative varmeopplevelser og spa-behandlinger av ypperste klasse. Vi gleder oss!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere