RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi går på TV!

(Reiser & ferie)
Sist oppdatert:
Til annonsører: Det skjer mye i Reiser & ferie for tiden.

HTML EMBED

Tid for cruise!

Reiser & ferie sin oktoberutgave er under produksjon. Dette blir en utgave med masse stoff hvor leserne kan drømme seg bort i fantastiske destinasjoner i Karibia. I tillegg har vi satt av en egen seksjon i magasinet til cruise-inlinere for våre annonsører. Dette er en unik løsning for alle som tilbyr cruiseferie, til å kommunisere med våre lesere når de er i cruisemodus! Det vil også være mye spennende lesning fra Sørøst-Asia, Botswana, Norske fjellturer og mye mye mer. Fra og med denne utgaven vil Reiser & ferie få ekstra eksponering via et splitter nytt reiseprogram som lanseres på Canal9 i oktober!

Reiser & ferie går på TV!

Reiser & ferie har inngått samarbeid med Propaganda Media og Canal9, og lanserer nytt reiseprogram i oktober. Reisebyrået, som programmet skal hete, blir sendt 5 dager i uken frem til jul. Her kan vi følge kjente personer på reise, og i tillegg til inspirasjon og drømmer vil seerne få praktiske tips og råd for de forskjellige reisemålene. Reisebyrået har hele verden som lekeplass, og vil bli en stor satsing for kanalen. Gled deg til mange flotte reiser og opplevelser sammen med oss i høst!

*Canal9 er en frikanal, og ligger innunder CMORE som er eid av Telenor og Bonnier. Canal9 dekker 80% av det norske seeruniverset.

I forbindelse med TV-lansering av reiseprogrammet ”Reisebyrået”, har vi mange spennende muligheter til å profilere dine produkter på TV!

Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale om TV-satsingen eller om cruiseinnliner:

Christian Lind, tlf. 93435914

Anne Kari Balke, tlf. 95793131

Vera Stangeland, tlf.91654959

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere