RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi gir deg alt om Idol

Sist oppdatert:
Side2 gir deg alt om årets store tv-begivenhet. Følg Idol-jakten her.

(SIDE2): Allerede fredag braker det løs med årets Idol. Fra før har Kurt Nilsen, Kjartan Salvesen og Jorun Stiansen gått til topps i jakten på en superstjerne.

I år har over 8.000 håpefulle vært på audition i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Stavanger. De kommende ukene skal disse sorteres ned til 100 deltakere som får vise hva de kan under en hektisk helg i Sandvika utenfor Oslo.

50 av deltakerne får gå videre til semifinalene som sendes direkte fra Nydalen i Oslo - og seerne bestemmer hvem som får gå videre finalerundene.

Vinn billetter og se eksklusiv video
Side2 følger i år Idol-sirkuset fra innsiden, og gir deg som leser alt som verdt å vite om Idol.

- Vi har et stort team av reportere, fotografer og videojournalister som skal følge deltakerne, utstemningene og direktesendingene. Blant annet følger vi alle sendingene direkte på nett, og gir terningkast av alle deltakernes innsats fra et eget Idol-panel. Vi har også egne ekspertkommentatorer. Og vi kommer til å ha en svært bred dekning av alt som foregår i og rundt Idol - fra klær og styling til hverdagslivet utenfor skjermen og brede deltakerintervjuer, sier side2s utgavesjef Ole Valaker.

Nytt i år er at SIDE2 TV lager egne videoinnslag fra Idol.

Skriver egne blogger
Interessen rundt programmet er alltid stor - og på Veggavisen kan du diskutere deltakerne og sanginnsatsen.

Har du tips om deltakerne? Vet du noe spennende om Idol som vi bør skrive om? Tips vår reporter - og vinn spennede og flotte premier!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere