(Spillmagasinet): Flere store forum, blant annet på Ign.com og «Age of Conan» sin offisielle møteplass, summer av påstander om at utvikleren Funcom har redusert bryststørrelsen på kvinnelige figurer i spillet.

Brukeren Dusk forsøker å bevise påstanden sin ved å legge ut bilder før og etter «inngrepet» og skriver i innlegget sitt at dersom Funcom ikke snarest sørger for at pikslene returnerer til frontpartiet på figuren sin, vil han si opp abonnementet sitt.

Les også:Lager porno av «Conan»

Funcom på sin side stiller seg helt uforstående til påstandene fra den flatbrystede brukeren.

- Nei det er ikke tilfellet at vi har gjort det, sier en lattermild Erling Ellingsen, produktsjef i Funcom, til Spillmagasinet.

Han har snakket med flere av selskapets utviklere for å prøve og bringe på det rene hva som har skjedd, og dersom en bruker har fått brystene på figuren sin redusert, er det i alle fall ikke gjort med hensikt, hevder Ellingsen.

- Det kan jo hende at noen har gjort det med vilje for å skape et rykte. Vi bruker tiden på helt andre ting, sier Ellingsen til Spillmagasinet.

«Age of Conan» ble lansert den 23. mai i Europa og har fått svært gode kritikker her til lands. Spillmagasinet rullet blant annet seks øyne på terningen og hevder spillet er «ren magi». Les hele anmeldelsen her.

Også internasjonal presse har viet spillet mye oppmerksomhet og ligger i skrivende stund med et resultat på 87 prosent på anmeldelsesdatabasen Gamerankings.com.

Les flere spillsaker på våre spillsider.