(Spillmagasinet): Mandag 2. juni snakket Spillmagasinet med produktsjef Erling Ellingsen i Funcom om ryktene om at Funcom skal ha endret bryststørrelsen på kvinnelige figurer i det allerede populære rollespillet.

På daværende tidspunkt var ikke Ellingsen klar over tabben som var blitt gjort under en oppdatering av spillet, og hevdet at selskapet ikke hadde noe med de forsvunne pikslene å gjøre.

- Nei det er ikke tilfellet at vi har gjort det, sa en lattermild Erling Ellingsen, produktsjef i Funcom, til Spillmagasinet.

Krympet likevel

Men det viste seg at Funcom var kilden til problemet likevel. Under en oppdatering av spillet kom det med en forandring som ikke skulle med.

- Denne forandringen gjør at størrelsesverdiene på figurmodellenes ulike kroppsdeler endrer seg, og dette er en bivirkning av en annen endring vi måtte gjøre, skriver Ellingsen i en mail til Spillmagasinet.

Pikslene kommer tilbake

Han mener dessuten at spillerne ikke trenger å «legge seg under kniven», de opprinnelige størrelsen vil vende tilbake.

- Spillere trenger ikke ty til plastisk kirurgi riktig enda. Vi har identifisert det såkalte «puppeproblemet» og vi kommer til å fikse dette og gå tilbake til de opprinnelige størrelsene så fort som mulig.

- Dette viser vel bare at «Age of Conan» er et spill som stadig forandrer seg - og det er jo det som er så flott med massive onlinespill, avslutter Ellingsen.

Les flere spillsaker på våre spillsider.