RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har prøvd «Spore»

Sist oppdatert:
Nå kan du lage dine egne ville figurer til Spore. Vi har gjort det! Se video av hva vi laget her.

(Spillmagasinet): «Spore» ligger an til å bli et av de aller største spillene på markedet, om vi skal tro både oss selv og de fleste andre forståsegpåere der ute.

Som en liten forsmak har man gitt ut «Spore Creature Creator» som koster 49 kroner om du vil ha det.

For deg som har spilt «Sims 2» er skapelsesprosessen velkjent. Forskjellen er at du mye mer dynamisk styrer størrelser og utseende. Hvis du vil forandre kroppen til figuren du lager så tar du bare tak i ryggraden og gjør om på kroppen helt sømløst. Det samme gjør du med øyne, ører og alt annet.

Les mer: Det beste spillet på E3?

I den fullstendige utgaven av «Spore Creature Creator» kan du velge mellom relativt mange forskjellige ører, bein, øyne, diverse småting til pynt (men som har en funksjon om vi skal tro spillet). Likevel kan man muligens mene at det kan mange bittelitt før du virkelig begynner å leke deg med å dra på størrelsen på de forskjellige delene du har lagt til.

Du får utdelt 2000 penger for hvert dyr, og det skal holde til det aller mest av lek. Vi prøvde å lage et dyr med tolv bein og masse pynt, og begynte nesten å bli tom for penger - men det gikk greit til slutt.

Alt du egentlig trenger å gjøre er å dra, klikke og laste opp sømløst til YouTube etterpå. Genialt enkelt og enkelt genialt.

De to figurene vi lagde først kan du se under.

Figuren under ble relativt, vel rosa?

Den under ble muligens noe rar, men dog - dette var før jeg lærte å snu på kameraet når jeg laget videoen.

Det er vanskelig å gi en anmeldelse av det som egentlig kun er en slags avansert avatarbygger (du kan lagre figuren som avatar, bilde eller laste opp videoen direkte til YouTube), men gøy og enkelt var det - og som et forsmak på spillet som kommer kan det helt klart anbefales.

PS! Vi skal love å plage deg med diverse oppdateringer om vi føler at vi lager noen gode figurer. Du kan også skrive om dine egne og legge ut dine videoer på Spillmagasinet på Origo.

PPS! Det tok ikke mange minutter etter at vi slo av spillet før vi måtte lage et vesen til:

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere