RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi kårer Norges mest elskede blogg

Sist oppdatert:
Nominer din favorittblogger og vinn.

(SIDE2): I 2011 fikk Manuela Kjeilen et stort kompliment, bloggleserne kåret nemlig bakebloggen Passion4baking.com til Norges mest elskede blogg.

Nå gjentar Side2 i samarbeid med Artdeco suksessen, sammen med blogglesere over hele landet skal vi kåre Norges mest elskede blogg 2012.

Slik nominerer du din favoritt
Til og med tirsdag 25. september kan du nominere dine favorittblogger på denne nettsiden. Den 26. september vil vi presentere tolv finalister, seks som er juryens favoritter og seks som er folkets favoritter på bakgrunn av antall nominasjoner.

Når du nominerer dine favorittblogger er du også med i trekningen av ti makeup-pakker fra Artdeco til en verdi av 1 000 kroner stykket.

Du kan kun gi én nominasjon per blogg.

Nominer her.

Slik samler du nominasjoner
Har du selv en blogg og ønsker å kaste deg ut i kampen om å sanke nominasjoner for å få en finaleplass, kan det være lurt å legge til en nominasjonsknapp på bloggen din. På den måten kan dine lesere enkelt klikke seg inn via knappen for å nominere din blogg. Knappen kommer i tre forskjellige størrelsen, og du kan hente en slik knapp her.

Få nominasjonsknapp på bloggen din her.

Vinn diamantring til 20.000
Alle som nominerer sine favorittblogger er med i trekningen av makeup-pakker fra Artdeco til en verdi av 1 000 kroner. Vedkommende som står igjen med Norges mest elskede blogg den 10. oktober 2012 vil få makeup fra Artdeco til 5 000 kroner og en ring fra nettbutikken 21Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Les mer om kåringen av Norges mest elskede blogg her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere