RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi leter etter Mr. & Mrs. Playray

Sist oppdatert:
Har du ikke laget din egen figur på Playray ennå? Nå er det på tide, de originale og kreative figurene blir premiert.

(SIDE2): Når du registrerer deg på Playray blir det automatisk opprettet en figur som representerer deg i spillene. Vi vil fremover kåre månedens Mr. & Mrs. Playray.

Klikk her for å registrere deg på Playray.

Er du kreativ?
Alle kan delta og det er bare fantasien som setter grenser. I Playrays egen butikk finner du alt du trenger for å gjøre din figur unik, du kan velge mellom hundrevis av antrekk og tilbehør, i nesten like mange forskjellige farger.

Mr. & Mrs. Playray blir kåret hver måned og annonsert på Playrays forside.
De som vil delta sender sitt nick og et bilde av sin figur til playray@tv2.no . I potten ligger store summer «Playpenger» som kan brukes til nye oppdateringer av figuren.

Hittil har vi truffet astronauter, romere, isprinsesser, hip hopere, fotballgutter - og jenter på Playray. Mange har også laget et «speilbilde» av seg selv, med stor suksess. Hvem vil du være?


Hva er Playray?
Playray er en virtuell spillverden hvor du finner en rekke engasjerende casual spill. Casual spill er betegnelsen på nettspill som er enkle å lære, men vanskelig å mestre.

Her kan du for eksempel utfordre venner i mini golf eller biljard, eller du kan jakte på egne rekorder i morsomme spill som «Bobler», «Spøkelser» og «Krigsfly». Du trenger ikke bekymre deg for å mangle en å spille mot, det er hundrevis av andre brukere online som venter på en spillutfordring. Playray er dermed et perfekt sted å treffe nye venner.


Registrer deg nå
Du har vel ikke glemt at alle som registrerer seg på Playray frem til 28. februar får et gavekort fra Zailor.no?

På Zailor.no kan du velge og vrake mellom CD-er, DVD-er og spill til både PC og konsoller. Gavekortene blir sendt ut ukentlig til alle nye spillere, og har en verdi på kr 50,-. Alt du trenger å gjøre er å gå til Playray, registrerer deg for så å kaste deg ut i spillene. Prosessen er kjapp, enkel og helt gratis.


Playray – spenning, spill og nye venner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere