Gå til sidens hovedinnhold

- Vi sensurerer ikke «Heavy Rain»

Får 18 års aldersgrense på grunn av «intens vold, nakenhet, seksuelt innhold, banning og narkotika».

Sony har annonsert at actionthrilleren «Heavy Rain» lanseres 24. februar i Europa. Spillet har fått mye omtale på grunn av sitt voksne innhold både av seksuell og voldelig karakter.

SAMLESIDE: Alt om «Heavy Rain»

Omstridt innhold i «Heavy Rain»

Den type innhold er ofte gjenstand for diskusjon fordi data- og TV-spill forbindes med en ung målgruppe. «Heavy Rain» har imidlertid 18 års aldersgrense og utvikleren Quantic Dream er bestemt på å gi spillerne den opplevelsen de betaler for.

- For dere som lurer, innholdet vil være det samme i alle regioner, skriver produktmedarbeider Cristian Cardona i et innlegg på Playstations offisielle blogg.

Annerledesspillet

«Heavy Rain» er et spill litt utenom det vanlige. Sony snakker om en revolusjon, men i virkeligheten er det mer snakk om et naturlig skritt videre for en underholdningssjanger med et stadig mer voksent publikum.

Gjennom fire forskjellige figurer jakter du på seriemorderen kjent som «Origamimorderen». Det som skal gjøre opplevelsen spesiell er virkemidlene Quantic Dream bruker for å fortelle historien. De fleste handlinger er blant annet kontekstavhengige og dersom figuren du spiller begynner å bli stresset vil det bli vanskeligere å foreta korrekte valg.

Spillmagasinet har testet «Heavy Rain» ved et par anledninger allerede. Les våre sniktitter her og her. Sjekk også ut våre omfattende samleside for «Heavy Rain».

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken