Vibeke Klemetsen er gravid

STOLT OG GLAD: Vibeke Klemetsen var en stund helt økonomisk avhengig av sin eksmann, men nå står hun på egne ben.

STOLT OG GLAD: Vibeke Klemetsen var en stund helt økonomisk avhengig av sin eksmann, men nå står hun på egne ben. Foto: Paul Weaver (Side2)

TVNorge-programlederen venter barn.

(SIDE2): Klemetsen og hennes kjæreste Thomas Weeden har vært sammen siden oktober i fjor. Side2 kunne da fortelle at de traff hverandre i nabolaget på Frogner i Oslo.

Les saken her: Falt for samme mann

Fredag forteller Klemetsen til Se og Hør Weekend at hun og Weeden nå venter barn sammen.

- Ja, det stemmer at jeg er gravid. Alt står bra til, og familien gleder seg, sier hun til Se og Hør.

Vibeke har tidligere vært gift med snowboardkjørere Daniel Franck (34). Etter å ha vært kjærester i over ti år giftet de seg sommeren 2006 men om lag ti måneder etter bryllupet flyttet Vibeke ut av parets drømmevilla på Snarøya. Hun og parets felles datter Sophie (10) flyttet inn i ny leilighet i Frognerveien i fjor vår.

Les også: - Yoga hjalp meg gjennom skilsmissen

Thomas er utdannet ved Norges Markedshøyskole og jobbet tidligere som modell ved siden av studiene. Inntil i fjor sommer jobbet han med markedsføring for eksklusive VOSS vann. Han er sønn av den legendariske, amerikansk-norske jazzgitaristen Paul Weeden (86) og halvbroren til bassist Lasse Weeden (36) som har spilt både med Big Bang og Mira Craig. Brorens kone er Radio Norge-programleder Jannecke Weeden (32).

At han ikke er kjendis er en fordel ifølge Vibeke Klemetsen.

- Han er ikke end el av kjendismiljøet, og det synes jeg er deilig, har hun tidligere uttalt til magasinet kamille ifølge Se og Hør.

Les også: - Avhengig av Daniels penger

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.