RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vibrator gir bedre sex i parforhold

Sist oppdatert:
Det er en klar sammenheng mellom bruk av vibrator og økt livskvalitet for kvinner som lever i parforhold. Det er konklusjonen i en ny amerikansk forskningsrapport.

BT.no skriver at det er kvinner mellom 18 og 60 år som har deltatt i undersøkelsen, ledet av forsker og sexterapeut dr. Laura Berman og hennes institutt i Chicago.

Det er novemberutgaven av det erotiske bladet Cupido som gjengir resultatene, og som altså slår fast at bruk av vibrator slettes ikke er et substitutt for menn for single jenter, men at det er kvinner i forhold som benytter seg mest av vibrator. Hensikten med denne undersøkelsen har, ifølge Berman, også vært å hjelpe kvinnene og deres partnere med «å løse seksuelle floker».

Vibratorbruk gir økt livskvalitet

Et annet siktemål med dette noe spesielle forskningsarbeidet har vært å studere vibratorbruk i forhold til livskvalitet og seksuell tilfredsstillelse blant et utvalg på 2500 kvinner.

Basert på resultatene av undersøkelsen, som var sluttført i september i år, hevder sex-forskerne i Chicago at det er en sammenheng mellom bruk av vibrator og økt livskvalitet.

Ikke forbeholdt de single

At kvinner i parforhold som bruker vibrator er mer tilfredse med sexlivet og orgasmene enn de som ikke bruker vibrator noen gang, understreker den positive effekten av vibrator som «erotisk krydder» i parforhold, heter det i konklusjonene. Kvinner i parforhold er overraskende nok de største forbrukerne av vibratorer, noe som avkrefter ”myten” om at vibratoren er forbeholdt de single.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere