RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vibrator-rens for nuppefri bikinilinje

Sist oppdatert:
Røde nupper som klør og svir etter intimbarbering er et problem for mange kvinner. Men det finnes en løsning på problemet.

(SIDE2): Å barbere bikinilinjen for å ta seg bedre ut på stranden om sommeren er svært vanlig. Mange får imidlertid røde nupper som klør og svir på grunn av dette.

- Kvinner får ofte røde nupper når de barberer seg nedentil, fordi det kan sette seg bakterier i hårsekkene. Vibratorrens er en desinfiserende gele som fjerner disse bakteriene. Dermed slipper man slike stygge og irriterende utslett. Den fungerer også bra på leggene og under armene, forteller seksualrådgiver Kjersti Antonsen ved Kondomeriet i en pressemelding.

Antonsen har holdt home-parties for flere tusen nordmenn som har kjøpt produktet. Disse har for lengst funnet ut at vibratorrens kan brukes til langt mer enn å rense sex-leketøy. Men vibratorrens er i ferd med å bli et populært produkt for langt flere.

- Om våren og sommeren opplever vi en merkbar økning i etterspørsel etter vibratorrens, også blant de kunder som ikke vanligvis kjøper erotiske leketøy. Vi tror årsaken er at det finnes få alternative produkter på markedet som er like effektivt mot nupper etter barbering, sier Antonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere