Victoria's Secret-modell vil fronte norsk design

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Alle burde lære av Amar Faiz, mener Noémie Lenoir.

04.02.10 15:14

GRAND HOTEL (Side2:) Franske Noémie Lenoir (30) har jobbet for blant andre Victoria's Secret og Gap. Hun er også Marks & Spencer og L’ Oreals ansikt utad.

Onsdag kveld gikk den sexy og erfarne modellen visning for den norske agenten og stylisten Amar Faiz (24) på Grand Hotel i Oslo.

Side2 møtte skuespilleren og modellen før Faiz’ debutvisning. Og hun røpet mer enn hun egentlig skulle.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

I Norge i 18 timer
- Det er første gang jeg er her. Jeg har sett Norge fra flyet og det var vakkert. Men det er for kaldt til å bli her lenge. Jeg blir her bare i 18 timer, sier Lenoir og ler.

Hun ble oppdaget av Ford Models da hun kun var 16 år gammel. Foruten å være et kjent modellansikt har hun spilt i filmer som «After the Sunset» og «Rush Hour 3».

Faiz kom i kontakt med supermodellen for første gang for ti år siden. Han er blitt et kjent navn innen moteindustrien og blant modellbyråer. For sin debutvisning tok han rett og slett kontakt med agenten til Lenoir. Hun likte klærne hans og ville komme til Norge.

- Jeg elsker klærne hans. Da jeg kom hit så jeg først en grønn jakke med skulderputer som jeg likte veldig godt. Han er ung og moteriktig. Det er ikke så mange som er klar over norsk design i utlandet, men han kan bringe sin unge energi ut til andre land.

Følg Faiz
Lenoir mener at det ikke bare er mote og styling man kan lære av Faiz.

- Han er ung og fresh og alle burde ta eksempel av ham med tanke på at det er en utrolig måte han har fulgt sine drømmer på. Det er ikke alle unge som følger sine drømmer, men han gjør det. Det bør viderebringes til barn. Jeg mener ikke at man må bli lege, skuespiller eller modell, men at man skal følge sine drømmer uansett hva det er.

Samarbeid?
Lenoir synes Amar Faiz’ klær passer til alt fra bryllup til mer komfortable anledninger, og innrømmer at hun allerede har spurt om hun kan få bruke en av hans kjoler under Filmfestivalen i Cannes.

- Da jeg så kolleksjonen, spurte jeg om jeg kunne bruke en av kjolene når jeg drar til Cannes for L’Orèal. Nei, det skulle jeg kanskje ikke ha sagt, sier Lenoir og smiler.

Her er Amar Faiz' kolleksjon:

2823

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag