*Nettavisen* Nyheter.

Victoria er blitt en favorittdesigner

Foto: (Getty Images)

Kjendisene elsker kjolene til fru Beckham.

28.07.10 19:38

(SIDE2:) Det tidligere «Spice Girls»-medlemmet gjør stor suksess med sitt klesmerke.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Travel dame
Victoria Beckham er fotballfrue, mor til tre og har en strålende karriere som klesdesigner. Motekvinnen har lansert flere ulike kolleksjoner, men det er hennes figurnære kjoler som er blitt de mest populære. Moteekspertene omtaler Victorias kolleksjoner som «chic og tidløs».

- Hun lager klær med klassiske linjer og med riktige kombinasjoner kan de brukes både på dagtid og på kvelden, sier den ene eksperten.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kjendistrend
Victoria er flink til å promotere sine egne klær, men flere kjendiskvinner har nå blitt forelsket i hennes flotte design. Blant annet er Jennifer Lopez og Nicole Scherzinger, kjent fra «Pussycat Dolls», bare noen av de som velger fru Beckhams kjoler på den røde løperen. Tidligere «Spice Girls»-kollegaer er også store fans av venninnens klesdesign. Tidligere i år dukket Melanie C opp i en klassisk sort kjole fra Victorias kolleksjon, mens Emma Bunton hadde valgt en mer fargerik «Victoria Beckham-kjole» på filmpremieren til «Sex And The City 2» som var i mai.

Victoria Beckham har tidligere uttalt at hun ønsker å holde på med mote så lenge hun lever, hvert fall de tyve-tredve neste årene.

Les også: - Naturlig å kle av seg

3547

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.