RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Victoria unngår fotballfruene

Sist oppdatert:
David Beckhams kone er for posh til å sitte og spise på samme bord som resten av fotballfruene.

(SIDE2): Victoria Beckham er i disse dager på plass i Tyskland for å heie frem ektemannen David Beckham og resten av det engelske landslaget.

Men hun er tydligvis for posh til å spise middag med de andre fotballfruene.

Les saken:De peneste fotballfruene

Da jentene skulle besøke en av Tysklands mest eksklusive restauranter, Medici i byen Baden-Baden, booket de tre bord. Ett for Victoria Beckham og Cheryl Tweedy, ett for Nancy Dell’Olio og ett for resten av følget, skriver Aftonbladet.

Fru Beckham ville nemlig ikke sitte sammen med de andre fruene og satte seg derfor ved et adskilt bord sammen med Ashely Coles kjæreste Cheryl Tweedy, som også er med i jentegruppa Girls Aloud.

De to satt og pratet for seg selv og spiste et enkelt måltid med vann og cola light som eneste drikke. I det de forlot restauranten nøyde de seg med å si et kort «hallo» til de andre.

Til tross for at de to til sammen sitter på en formue på godt over 500 millioner kroner, nøyde duoen seg med å gi 40 kroner i driks.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere