Victoria ville ikke kysse Daniel

Foto: (Getty Images)

Fikk ikke kysse forloveden på stranden i Brasil.

19.09.09 10:31

(SIDE2): Kyssebilder av nyforlovede er ikke så vanlig i kongelige kretser, men det forekommer selvsagt. Prins Joachim kysset sin Marie Cavallier på de offisielle forlovelsesbildene og på de offisielle bryllupsbildene, selv om det riktignok er utenfor kutymen.

Les mer her:Se - de kysser

Kronprinsesse Victoria (31) derimot holder seg til etiketten og har ikke kysset Daniel Westling (35) foran pressen, selv om det var nære på nå som de er på jobb/ferie-tur til Brasil.

Ingen kyssing
Det nyforlovede paret får endelig nyte hverandre i varme og deilig omgivelser, nærmere bestemt på stranden Copacabana i Rio de Janeiro - med den svenske pressen med som følge på turen så lenge den er av arbeidskarakter i alle fall.

Den svenske avisen Expressen observerte at det så ut som om Daniel ønsket å stjele ett kyss av sin forlovede på stranden i måneskinnet, men den gang ei.

- Så gøy skal vi ikke ha det, lo Victoria.

Paret skal ha matchet klærne sine (ikke med vilje ifølge kronprinsessen selv), og de skal ha sett svært lykkelig og glade ut over å endelig kunne vise sin kjærlighet åpenlyst, skriver de svenske avisene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Luksushotell
Daniel og Victoria bor på luksushotellet Copacabana Palace, der Tom Cruise og Madonna er blant hotellets celebre gjester når de besøker landet. Victoria har sterke aner og slekt i Brasil, men det er bare tredje gang hun er på besøk der.

Til de svenske avisene Expressen og Aftonbladet som er med i følget, sier Victoria at det beste med å være i landet, foruten å være med Daniel, er at Brasil i seg selv betyr mye for henne.

På søndag avslutter Victoria jobben sin i landet, som blant annet har bestått i å lunsj på vegne av mamma Silvias organisasjon «Childhood Foundation» og i helgen arrangeres seilasen Volvo Ocean Race der Victoria skal delta.

Etter det er det duket for påskeferie som skal nytes helt på privaten - og kanskje de hermer etter Haakon og Mette-Marit som tørrtrente på brudevalsen i strandkanten?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.