RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Victorias engler tester vingene

Sist oppdatert:
Se bilder av englene når de tester antrekk før det store showet.

(SIDE2): 3. desember braker det igjen løs med Victoria's Secret-show på Miami Beach. Om det er kolleksjonen eller modellene som er den store attraksjonen, vites ikke, men det er uansett en stor begivenhet hvert år.

Denne uken prøvde modellene antrekkene så de sitter perfekt på den store dagen.

Se bilder nederst i saken!

Engler
Selskapets varemerke har blitt «The Victoria's Secret Angels», som er modeller og ambassadører for merket. De såkalte englene består av toppmodeller. Englene gjorde sin entré i 1999, selv om flere av modellene allerede hadde jobbet lenge for merket.

Heidi Klum har vært med fra begynnelsen og er fortsatt en del av flokken, mens Tyra Banks, Gisele Bündchen og Laetita Casta har gitt vingene videre til neste generasjon engler, blant dem Marisa Miller og Miranda Kerr.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Egen stjerne
13. november i fjor fikk englene - som første varemerke - sin egen stjerne på the Hollywood Walk of Fame.

Selskapet ble åpnet i 1977 av en mann ved navn Roy Raymond, som sytes det var pinlig å kjøpe undertøy til kona si i store undertøysavdelinger. Han ville ha et intimt og komfortabelt butikkområde hvor menn fikk handle i fred: hvor undertøysett var oversiktlig utstilt på veggene og vennlig betjening hjalp til med å velge.

I 1982 ble Victoria's Secret solgt til selskapet The Limited, som utvidet sortimentet og begynte å selge sko, kveldskjoler, kosmetikk og parfyme i tillegg til undertøyet. Innen 1990 var kjeden Amerikas største undertøysforretning, verdt over en milliard dollar.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1140

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere