*Nettavisen* Nyheter.

Videolinker som redder dagen

Trenger du en god latter, skadefryd eller bare noe å bruke tiden på? Vi har løsningene blant ukens videosamling.

21.04.06 13:41

(Womanweb.no): Vet du om noen videosnutter så hysteriske, latterlige, dustete eller regelrett fantastiske at vi bør vite om dem? Mail tipset ditt til web@womanweb.no og merk den med ”nettmoro”. Du får lønn i himmelen.

Nu, denne ukens samling:

Gapskratt

Si hva du vil om babyer, men de smitter kraftig når de først setter i gang å le. Sjekk bare ut denne lille krabaten. Du vil smile resten av dagen.

Pingu

Den animerte pingvinen Pingu har alltid pratet litt rart. Vi har imidlertid ikke stolt 100% på de norske tekstene, men her kan det se ut til at svenskene endelig har kommet til bunns i saken. Kniiis.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skummel familie

Hvordan føles det å komme hjem til familien til den nye kjæresten din for første gang, og de prater et språk du ikke forstår? Eller enda verre; det kommer musikk i stedet for stemmer når de krangler. Denne karen blir i hvert fall smånervøs.

Fylla har skylda

Vi synes nesten litt synd på denne karen. Han tok seg minst ti drinker for mange, og har med det store problemer med å komme seg hjem. Vær forsiktig med alkoholen i helgen, jenter!

Klikk på bildet for å forstørre.

Kattejammer

Om man elsker eller hater dem – katter er nesten alltid underholdende. Sjekk bare denne samlingen med katterabalder. Søte? Ja. Klumsete? Ja. Morsomme? Jepsi pepsi!

Les også:

Mer moro

Stjernenes krav

Gratis spill!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.