*Nettavisen* Nyheter.

Videreutdanning gir karrieregevinst

Foto: Alexander Hagstadius

Studier kombinert med jobben gir karrieren det ekstra løftet.

16.06.11 12:16

Handelshøyskolen BI leverer relevant utdanning av høy kvalitet som er etterspurt både i næringslivet og i offentlig forvaltning. Utdanningsinstitusjonen har en bevisst strategi om å til enhver tid tilby bachelor- og masterprogrammer som er oppdaterte, og tilpasset trender og behov som er gjeldende i næringslivet.

Handelshøyskolen BI bruker mye tid og ressurser på å kartlegge hva studentene mener og synes både under og etter utdanning, og hva slags uttelling de får for utdanningen i etterkant. Den senest gjennomførte arbeidsmarkedsundersøkelsen blant etterutdanningsstudenter som hadde avsluttet en grad eller tittel på bachelor eller masternivå, viser at utdanningen har gitt store karrieregevinster.

Mer tilfreds med jobben
I tillegg viser undersøkelsen at 65 prosent mener at utdanningen har medført at de er mer tilfreds med jobben.

Mer informasjon om BIs undersøkelser, finner du her.

Karrierebooster
50 prosent av de studentene som har besvart undersøkelsen, sier de har fått ny jobb på et høyere nivå som en konsekvens av etter- og videreutdanningen ved Handelshøyskolen BI. I tillegg svarer 91 prosent at studiene har styrket deres karrieremuligheter.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg blir testet i faglige utfordringer, og opplever at jeg har god og riktig bagasje. Studiet, sammen med lang arbeidserfaring gjør at jeg føler meg faglig trygg, sier Line Brovold, tidligere Bachelor of Management student.

Bedre lønn
Over 60 prosent av de som gjennomførte en grad på deltid i 2010 sier de har fått økning i lønnen, og 80 prosent av disse sier lønnstillegget er en følge av studiene på BI. Dette viser Handelshøyskolen BIs Arbeidsmarkedsundersøkelse for etter- og videreutdanningsstudenter fra 2010.

Les mer på bi.no/deltid

Annonsebilag