RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF bredde søker trenere og spillere

Sist oppdatert:
Vålerenga Fotball søker trenerkandidater og spillere til en rekke av sine lag i breddefotballen for sesongen 2007- Klikk videre og lese hele saken.

Vi søker trenere til følgende lag for gutter: Junior, G16, G15, G14 og G13.
Vi søker trenere som ønsker å legge til rette for gode opplevelser og utvikling for våre mange breddelag, i samarbeid med klubb og foreldre. Det er ønskelig med en viss trenererfaring og utdannelse, men klubben kan også tilby kurs og utvikling for de riktige personene. Om vinteren trener Vålerengas breddelag inne i Vallhall, kombinert med utetrening.

Kontakt: Trenerkoordinator Ronny Kristiansen 92 85 20 60 eller ronyk@online.no

Vi søker trenere og spillere til Dame/jentefotball

Vålerenga Fotball ønsker å komme i kontakt med trenerkandidater som har lyst til å trene jentelag, og vi ønsker flere spillere til noen av våre lag. Vi har mange flinke trenere og spillere i klubben allerede, men ønsker flere kandidater!

Vi søker trenere til følgende lag: Damer A, Jenter Junior Interkrets, J16 Bredde, J15-I, J14 og J13.
Vi søker også trener som kan tenke seg å trene enten J16 II eller J15-II, litt avhengig av antallet spillere og aldersfordeling. Interessert?

Kontakt: Trenerkoordinator Ronny Kristiansen: 92 85 20 60, eller ronyk@online.no

Spillere:

Vi søker spillere til følgende lag i 2007:

Damer A:
Spiller i sesongen 2006 i 2. divisjon. Er du en etablert seniorspiller eller en talentfull spiller som vil prøve deg på vårt A-lag foran neste sesong?

Kontakt: Kjell E. Gustad: 41 63 20 84 eller kgustad@gmail.com

Junior interkrets
Vi søker talentfulle spillere som ser dette som en mulighet til å utvikle seg videre. Vi samarbeider med Damer A og Kvinner senior II. Vi søker også etablerte juniorspillere som ønsker seg en ny utfordring. Vil du prøvespille?

Kontakt: Runar Kvernen: 92 29 54 66 eller rukverne@online.no

J15-I:
Vi søker talentfulle spillere til vår gode 92-årgang. J15-I har som mål å kvalifisere seg for J16 Interkrets neste år, og har for øvrig fokus på spillerutvikling. Vil du prøvespille?

Kontakt: Elin Rangberg: 41 62 30 79 eller elin@rangberg.no

J15-II:
Vi kartlegger også om vi kan stille et lag i J15-II sesongen 2007. Dette forutsetter et visst tilsig av 92-spillere. Alternativt ser vi på muligheten av å tilby spill for J16-II. Vil du prøve?

Kontakt: Morten Gundersen: 48 99 53 01 eller morten.gundersen@dekkmann.no

J14:
Vi oppretter et nytt tilbud for spillere født 1993. Vi har en solid stamme av 93-spillere i klubben, men vil gjerne ha flere. Kanskje bortfaller tilbudet der du er? Har du lyst til å prøve?

Kontakt: Morten Gundersen: 48 99 53 01 eller morten.gundersen@dekkmann.no

J13:
Vi søker flere spillere til laget som går over fra 7er til å spille 11erfotball neste sesong. Vi tar gjerne imot noen flere som vil bli med på laget. Kanskje du leter etter et nytt tilbud? Vil du prøve deg?

Kontakt: Geir Haugen 95 12 28 21, eller g.haugen@idema.no

Alle jentelag i Vålerenga trener inne i Vallhall om vinteren, kombinert med skoler/utetrening.

Vålerenga United søker trenere

Vålerenga fotball har de siste 8 årene hatt et lag for utviklingshemmede, Vålerenga United. Dette laget er for, alle som elsker Vålerenga, et av de "største" i klubben. Etter at laget det siste året har gjort braksuksess, bla ved å komme til sluttspillet i årets Norway Cup og som sikkert alle husker, fikk 3 minutter på Dagsrevyen 4. august og ikke minst en stor pausekamp når Vålerenga sendte plankebylaget hjem som en flishaug.

Som den oppservante leser skjønner, så har dette generert en enorm tilvekst til Vålerenga United. Fotballgleden er stor i byen vår, og Klubben i vårt hjert, åpner døren – igjen.

Derfor søker Vålerenga United nye trenere for et nyetablert lag.

Treneroppgavene er mange og svært spennende. Vi utfordre deg som leser til å søke nye utfordringer som vil gi fotball en ny dimensjon og ikke minst mange, store fotballstunder.

For mer informasjon, kontakt Jacob Melsom på telefon 95 72 63 33 eller mail: jacobmel@online.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere