*Nettavisen* Nyheter.

VIF-damene klare for toppoppgjør

Søndag kl. 15 er det klart for toppkamp i 1. divisjon når Medkila gjester Valle.

Serielederne fra Harstad har levert en imponerende vårsesong. Medkila har kun tapt én kamp, mot serietoer Sandviken (1-5). Ser man bort i fra kampen mot Sandviken, har laget kun sluppet inn ett mål i løpet av sesongens første halvdel.

- Vi gleder oss til å komme i gang etter en velfortjent ferie. Spillerne har holdt formen vedlike i ferien, og det er vi glad for. Medkila viser seg å være svært sterke i årets 1.divisjon, og det skal bli spennende å se hvor vi står i forhold til dem, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen.

Sterk vårsesong

Nyopprykkede VIF har i likhet med Medkila levert en sterk vårsesong. Med kun ett tap og tre uavgjorte, ligger laget på 3. plass, fire poeng bak Medkila og to poeng bak Sandviken. Det er de to beste lagene i 1. divisjon som rykker opp til Toppserien.

Etter tre ukers ferie, startet Vålerenga høstsesongen med den såkalte RBK-testen (utholdenhet). Denne uken startet laget forberedelsene inn mot søndagens toppoppgjør. VIF-damene har også forsterket stallen i ferien, med blant andre Ingrid Wang Andersen, som har lang toppserieerfaring fra Kolbotn, Team Strømmen (LSK) og Grand Bodø.

- Jeg håper og tror at vi vil være et bedre lag i høstsesongen, da vi stadig tar lærdom av vårt første møte med 1.divisjon. Vår defensive struktur har vært bra, og nå står vi enda sterkere offensivt enn før ferien, sier Berg-Hansen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.