RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-fan blir ny banemester

Sist oppdatert:
Han har holdt med Vålerenga siden han var liten guttunge. Nå blir Thomas Nicolaysen ny banemester på Ullevaal og skal sørge for strøken gressmatte til heltene.

Nicolaysen har vært greenkeeper for Oppegård golfklubb i 13 år, men nå bytter han beite.

Guttedrøm i oppfyllelse

1. februar blir han banemester på Ullevaal, og det er en liten guttedrøm som går i oppfyllelse.

– Jeg vet ikke om det helt har gått opp for meg hva jeg har sagt ja til. Uansett gleder jeg meg veldig – jeg har holdt med Vålerenga siden jeg var liten, forteller Nicolaysen til oblad.no.

Ydmyk

– Fotballbaner er et nytt fagfelt for meg, og det er veldig annerledes problemstillinger enn det jeg er vant til – særlig med tanke på slitasjen. Jeg er veldig ydmyk og kommer til å ha god kontakt med den tidligere banemesteren, fortsetter han.

Nicolaysen er ikke bekymret for kjeft dersom Ullevaal-matta blir dårlig.

– Så lenge du kommer med en faglig begrunnelse på hvorfor banen er som den er, regner jeg med at det skal gå greit. Men som banemester føler du deg i samme tilstand som det banen er, røper han.

Nytt gress

Ullevaal fikk for få uker siden lagt ny gressmatte hentet fra Nederland. Et helt nytt lysriggsystem sørger for flere timer med lys. Dermed er forutsetningene for en god gressmatte bedre enn på lenge.

Vålerenga sesongåpner med hjemmekamp mot Viking - trolig spilles kampen lørdag 13. mars eller mandag 15. mars. Kommende sesong spilles uten Lyn på Ullevaal - dermed blir slitasjen mindre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere