RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-gutt i Godset-målet

Sist oppdatert:

Strømsgodset-keeper Adam Larsen Kwarasey er Vålerenga-gutt. Lørdag møter han gamle lagkamerater i Enga for første gang.

- Ja, dette blir ganske spesielt for meg. Det kommer nok til å krible litt ekstra i magen rett før vi går ut på Marienlyst lørdag. Det blir helt fantastisk å møte Vålerenga, og det er helt klart en kamp jeg har veldig lyst til å vise meg fram på en positiv måte i, sier Adam Larsen Kwarasey til dt.no.

Larsen er fra Trosterud i Oslo og spilte for Vålerenga i nesten ti år. Før 2007-sesongen meldte han overgang til Strømsgodset. Keeperen har i perioder fått mye spilletid, men han har sittet på benken i alle seks kampene mot Vålerenga. Lørdag står imidlertid Larsen mellom stengene.

- Det blir aller første gang i livet jeg spiller mot Vålerenga. Jeg spilte litt for moderklubben Trosterud før jeg var ti år, men jeg kan ikke huske noen kamper mot VIF. Dette er nok min største kamp til nå i karrieren, sier Larsen.

- Jeg er opprinnelig Vålerenga-gutt, og jeg synes det er morsomt hvis Enga vinner kamper – men ikke mot oss selvfølgelig. Jeg sto blant VIF-supporterne da de ble seriemestere med Kjetil Rekdal som trener i 2005. Men nå er jo vi og Vålerenga tøffe konkurrenter, og det hadde vært gjevt å ta skalpen til dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere