RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-juniorene kan få revansje

Sist oppdatert:
Vålerengas juniorlag møter Nord-Sjælland i JET-turneringen i sommer, og kan dermed få revansj mot danskene som sendte oss ut av turneringen i fjor.

Vålerenga gikk helt til topps i JET-turneringen i 2006, og har ambisjoner om å nå langt også i år.

Tøff motstand

Første kamp blir mot Viking, og så følger Nord-Sjælland og Wycombe. Alle tre er gode lag, og i fjor var det nettopp et veldig bra Nord-Sjælland som hindret Vålerenga i å vinne puljen og gå videre.

De trengte seier og ledet 3-2 inntil Nord-Sjælland utlignet på overtid, og sendte Vålerenga til bunns i pulja. Wycombe er et engelsk lag som også gjør det veldig bra for tiden, og kan absolutt bli en utfordring.

Vil vinne turneringen

Det er ennå ikke klart om det er noen spillere som ikke kan stille opp til turneringen, men treneren håper selvfølgelig at de skal kunne stille med et toppet lag.

-Her er det viktig å kjempe for seier fra første øyeblikk ettersom det bare er puljevinnerne som går videre. Det ville vært utrolig mosomt for Vålerenga å vinne, ettersom en seier i JET-turneringen er et av de største målene i år for juniorspillerne, sier hovedtrener for U-gruppa Andreas Holter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere