RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-juniorene slo Moss

Sist oppdatert:
VALLE (vif.no): Vålerengas juniorer sløste med sjansene, men slo likevel Moss 2-0 torsdag kveld. Dennis Obeng og Dan Alberto Fellus scoret Engas mål.

– I dag var innsatsen og moralen veldig bra. Det virker som om gutta har bestemt seg for at de vil vinne interkretsserien. Det er det som er motivasjonen resten av sesongen, sier Vålerenga-trener Glenn Rostad til vif.no.

Vålerenga dominerte hjemmekampen mot Moss. Juniorene skapte mange sjanser, men sleit med uttellingen. Det startet imidlertid bra. Etter åtte minutter vant Dennis Obeng en duell midt på banehalvdelen til Moss. Spissen satt fart mot mål, dro seg forbi to forsvarere og banket ballen i mål fra 14 meter.

Sjansesløsing og straffebom
Resten av omgangen fortsatte VIF-juniorene å produsere sjanser, men fikk ikke ballen i nettet. Både nevnte Obeng og Dan Alberto Fellus hadde store sjanser til å øke ledelsen, men nærmest var Formose Pape Mendy da han fikk sjansen fra ellevemetersmerket. Venstrekanten satt imidlertid straffen rett på keeper.

– Det eneste vi er litt misfornøyd med i dag er at vi ikke klarte å drepe kampen da vi hadde muligheten til det. Vi dominerte langt mer enn 2-0-resultatet tilsier. Vi burde avgjort kampen i førsteomgang, men en kombinasjon av uflaks og udyktighet gjorde at vi ikke satt sjansene vi fikk.

Fortsatt Vålerenga-press
Etter pause forsøkte Moss å jobbe seg inn i kampen, men lyktes ikke nevneverdig. Vålerenga fortsatte å produsere sjanser, men uttellingen var fortsatt dårlig. 2-0-målet kom etter et kvarter. Mustafa Achrifi slo et presist frispark fra vestresiden som Dan Alberto Fellus headet kontant i nettet. Ti minutter senere hadde Moss en av sine største sjanser for kvelden da de var alene med keeper Adam Larsen. Larsen reddet imidlertid avslutningen og returen ble feid unna av en Vålerenga-forsvarer.

– Vi slapp Moss til veldig få sjanser. I førsteomgang hadde vel ikke Moss en eneste mulighet. Etter pause fikk de et par sjanser, men det kom som en konsekvens av vi ikke klarte å drepe kampen. Målsjansene våre kom etter veldig god jobbing. Dessuten vant vi ofte igjen ballen i gunstige posisjoner. Vi sleit litt med kantspillet vårt i førsteomgang, men forbedret oss på det området etter pause, forteller Rostad.

Carlsen god på midtbanen
Vålerenga-juniorene har reist seg etter en dårlig periode etter ferien. Innsatsen som var borte i noen kamper er tilbake. Midtbanespiller Fredrik Carlsen er en av de som tok tak når det buttet imot.

– Fredrik har vist veldig god form i det siste. Han var god mot Skeid, Fredrikstad og Follo, og viser igjen hvilken arbeidskapasitet han har. I dag var han ledende i kampbildet.

– Også Dan Alberto Fellus jobbet veldig godt og Joakim Bekken leverte en kamp over gjennomsnittet. Ellers var midtstopperne stort sett gode og bakerst tok Adam Larsen det som kom, avslutter Rostad.

21. runde, junior interkrets

Vålerenga – Moss 2-0 (1-0)
Valle Hovin kunstgress – 30 tilskuere
Mål: 1-0 Dennis Obeng (8), 2-0 Dan Alberto Fellus (59)
Gult kort Vålerenga: Amin Nouri
Vålerengas lag: Adam Larsen – Christian Svendby (Kent Brekke Jensen fra 70), Fredrik Thapper, Morten Lie, Joakim Bekken – Bajram Ajeti (Amin Nouri fra 46), Adnan Haidar (Harmeet Singh fra 56), Fredrik Carlsen, Formose Pape Mendy (Mustafa Achrifi fra 46) – Dan Alberto Fellus, Dennis Obeng (Stefan Randjelovic fra 70)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere