RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-juniorene slo Skjetten

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerengas juniorer slo tredjedivisjonslaget Skjetten 3-1 i Vallhall lørdag formiddag. Adnan Haidar, Christer Jensen og Dennis Obeng scoret Vålerengas mål.

- Målet i dag var å holde nullen, det klarte vi ikke, men vi hadde god defensiv kontroll det meste av kampen. Dessuten scoret vi tre veldig fine mål og viste fortsatt fremgang, sier juniortrener i Vålerenga Raymond Mikkelsen til vif.no.

Defensiv kontroll
Kampen startet med et skremmeskudd fra Skjetten som strøk utenfor målet til Robin Vikskjold. Resten av omgangen hadde VIF-juniorene god defensiv kontroll. Vålerenga hadde noen gode tilløp i begynnelsen av omgangen, men farlig ble det ikke før Adnan Haidar tok med seg ballen fra midtstreken og satt fart mot Skjettens mål. Ingen evnet å stoppe han og avslutningen fra 15 meter satt kontant nede i keepers venstre hjørne. Etter ledermålet kontrollerte Vålerenga kampen og både Dennis Obeng og målscorer Haidar hadde gode muligheter uten å få tellende resultat.

- Vi lå veldig balansert i førsteomgang og klarte å drepe mellomrommet. Det førte til at Skjetten for det meste måtte slå langt og vi hadde god kontroll, sier Mikkelsen.

- Vi er kjempefornøyd med det defensive arbeidet før pause. Da var vi veldig bra. Offensivt ble det til tider litt omstendelig, vi kunne med fordel vært hurtigere når vi angrep.

ANGRIPER: Ilias el-Hafedi startet på topp sammen med Dennis Obeng. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
ANGRIPER: Ilias el-Hafedi startet på topp sammen med Dennis Obeng. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Tempoet falt
Etter pause mistet Vålerenga litt av trykket og tempoet i kampen falt. Det profiterte de grønnkledte gjestene på og Skjetten fikk et lite overtak som ble omsatt i mål etter tolv minutter da en Skjetten-spiller fikk ta ned ballen på fem meter og plasserte den i nettet uten å bli nevneverdig forstyrret.

- På baklengsmålet faller ballen ned mellom to stoppere og Skjetten-spilleren scorer upressa. Det er en ”lilleputt-feil”, kommenterer VIF-treneren.

Etter noen justeringer spilte Vålerenga seg tilbake i kampen. Skjetten-spillerne sleit med å holde følge når de tekniske VIF-juniorene økte tempoet. Dennis Obeng kom mer med i kampen og var nær scoring ved et par anledninger, men tellende resultat ble det ikke før ti minutter gjenstod. Kristian Brix kjempet seg ned til dødlinja på ventrekanten, la inn til Dennis Obeng som dyttet ballen tilbake til Christer Jensen. Jensen ekspederte ballen i nettet fra 12 meter.

Obeng fastsatte sluttresultatet
To minutter senere fant kaptein Fredrik Carlsen målscorer Christer Jensen med en strålende pasning. Jensens innlegg havnet hos toppscorer Dennis Obeng som uforstyrret dyttet ballen i mål fra fem meter.

- Så lenge vi holdt tempo oppe hadde vi overtaket, men vi falt litt i tempo og intensitet i begynnelsen av andreomgang og da mistet vi litt av grepet. Det er noe vi må ta tak i. Vi tok oss imidlertid fint inn igjen etter noen justeringer og var gode offensivt mot slutten av kampen og scoret to veldig fine mål.

- Totalt sett er vi fornøyd. Vi vil fokusere videre på det defensive arbeidet fremover. Vi er på riktig vei, men har fortsatt litt å jobbe med.

Stabilt gode prestasjoner
Treningskampene denne vinteren har vist at flere spillere presterer stabilt på et høyt nivå. Fredrik Carlsen reiv og sleit i Skjettens midtbane hele kampen og Dennis Obeng viser at han er en viktig brikke i Engas angrepsspill.

- Det er mange av de samme som står frem fra kamp til kamp. I dag var det i tillegg gøy å se at Kristian Brix slo seg litt løs mot slutten. På den andre kanten gjorde Christer Jensen en god jobb den omgangen han spilte. Ellers var forsvarsfireren veldig bra i førsteomgang, skryter Mikkelsen.

- Det virker også som Adnan Haidar er på gang. Derfor ville vi gjerne ha han på banen hele kampen i dag. Han er en spiller som det er viktig å få i gang.

GOD: Fredrik Thapper og resten av forsvarsrekka får skryt av trener Mikkelsen for innsatsen før pause. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
GOD: Fredrik Thapper og resten av forsvarsrekka får skryt av trener Mikkelsen for innsatsen før pause. (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Vålerenga jr – Skjetten A 3-1 (1-0)
Vallhall – 40 tilskuere

Mål: 1-0 Adnan Haidar (24), 1-1 Skjetten (57), 2-1 Christer Jensen (80), 3-1 Dennis Obeng (82)

Vålerengas lag (4-4-2): Robin Vikskjold (Joakim Trzebinski fra 81) – Christian Svendby (Nikolai Djupesland fra 73), Martin Fermin (Morten Lie fra 61), Fredrik Thapper, Kent Brekke Jensen (Joakim Bekken fra 70) – Adnan Haidar, Fredrik Carlsen, Bård Tjønneland (Michael Omoijuanfo fra 45), Kristian Brix – Dennis Obeng, Ilias el-Hafedi (Christer Jensen fra 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere