*Nettavisen* Nyheter.

VIF-keeper til Lørenskog

27.08.10 21:32

Juniorkeeper Kristian Krohn-Holm (19) forlater Vålerenga til fordel for 2. divisjonsklubben Lørenskog på en permanent overgang.

- Kristian har fått tilbud om å gå inn i A-troppen til Lørenskog og kjempe om plass der. Dette var noe han selv ønsket og da lot vi han gå, forteller utviklingssjef Andreas Holter i Vålerenga til vif-fotball.no.

- Om det er juniorspillere hos oss som ikke klarer å spille seg til kontrakt med a-laget i Vålerenga, ønsker vi å hjelpe de videre. Nå dukket muligheten opp for Kristian ved denne korsveien, og da synes vi det var riktig å gi han muligheten.

God utvikling

Vålerenga er godt dekket med keepere både på junior- og rekruttnivå.

- Frode Larsen har blitt frisk igjen og står i 2. divisjon og vi har lyst til å teste Gard Aarvik litt mer med tanke på framtiden. Men tanke på situasjonen i Vålerenga ble ikke kamparenaen god nok for Kristian nå, og da var det riktig for alle parter at han fikk prøve seg i Lørenskog, forklarer Holter.

Krohn-Holm er inne i sin siste sesong som juniorspiller. Han har spilt 1 gang for Vålerengas a-lag, da han fikk de siste 45 minuttene i 11-1-seieren mot Oppsal i cupens 1. runde i år. Han har også vært på benken i en del Tippeligakamper denne sesongen, da Frode Larsen og Gudmund Taksdal Kongshavn begge var utilgjengelige for spill.

- Kristian har hatt en bra utvikling i Vålerenga det siste året og vi ønsker han lykke til videre, avslutter Holter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.