RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-keeper til Lørenskog

Sist oppdatert:

Juniorkeeper Kristian Krohn-Holm (19) forlater Vålerenga til fordel for 2. divisjonsklubben Lørenskog på en permanent overgang.

- Kristian har fått tilbud om å gå inn i A-troppen til Lørenskog og kjempe om plass der. Dette var noe han selv ønsket og da lot vi han gå, forteller utviklingssjef Andreas Holter i Vålerenga til vif-fotball.no.

- Om det er juniorspillere hos oss som ikke klarer å spille seg til kontrakt med a-laget i Vålerenga, ønsker vi å hjelpe de videre. Nå dukket muligheten opp for Kristian ved denne korsveien, og da synes vi det var riktig å gi han muligheten.

God utvikling

Vålerenga er godt dekket med keepere både på junior- og rekruttnivå.

- Frode Larsen har blitt frisk igjen og står i 2. divisjon og vi har lyst til å teste Gard Aarvik litt mer med tanke på framtiden. Men tanke på situasjonen i Vålerenga ble ikke kamparenaen god nok for Kristian nå, og da var det riktig for alle parter at han fikk prøve seg i Lørenskog, forklarer Holter.

Krohn-Holm er inne i sin siste sesong som juniorspiller. Han har spilt 1 gang for Vålerengas a-lag, da han fikk de siste 45 minuttene i 11-1-seieren mot Oppsal i cupens 1. runde i år. Han har også vært på benken i en del Tippeligakamper denne sesongen, da Frode Larsen og Gudmund Taksdal Kongshavn begge var utilgjengelige for spill.

- Kristian har hatt en bra utvikling i Vålerenga det siste året og vi ønsker han lykke til videre, avslutter Holter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere