*Nettavisen* Nyheter.

VIF-klage etter Panzer-utvisning

Vålerenga sender klage til disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund etter at Erik Hagen fikk rødt kort mot Rubin Kazan.

25.02.09 21:20

Se Toro om klagen på VIF TV

Dommeren sendte Erik Hagen av banen fire minutter før slutt mot Rubin Kazan. Den svenske dommertrioen har sendt sin rapport, og Vålerenga sender nå sin klage til disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund. Panzer fikk et kort som i verste fall kan sette ham utenfor seriestarten mot Rosenborg 15. mars.

Dommersjef Rune Pedersen i NFF forklarer saksgangen:

- Vi har fått dommerrapporten og avventer rapporten og eventuelle lyd- og videofiler fra Vålerenga Fotball. Det vil komme en avgjørelse på antall kampers utestengelse i løpet av en uke.

Direkte rødt kort i treningskamp gir i utgangspunktet karantene i to kamper. For at det skal begrenses til en kamp så må det komme frem gode og avgjørende forhold fra Vålerenga Fotball. Rune Pedersen er med på at små detaljer kan være avgjørende:

- Det kan være en fordel for Vålerenga hvis de viser frem avvik mellom dommerrapporten og deres egen rapport. Det er forskjell på om en spiller har kalt linjedommeren en ”idiot” eller ”jævla idiot” uten at jeg kan gå inn på om dette reduserer antall kampers utestengelse.

- Vi sender Erik Hagen sin versjon av episoden og så er det opp til disiplinærutvalget, sier trener Tor Ole Skullerud.

Se Toro om klagen på VIF TV

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Astrid Nordhaug/Digitalsport (Astrid Nordhaug)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag