RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-laget mot Bodø/Glimt

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Etter en sesongstart hvor Vålerenga har slitt litt med å prestere veldig godt på hjemmebane, er målsetningen foran kveldens kamp mot Bodø/Glimt å gjøre noe med det inntrykket. Klikk videre for laget mot Bodø/Glimt.

Vålerenga starter med dette laget: 1 Troy Perkins - 6 Freddy dos Santos, 5 André Muri, 24 Kjetil Wæhler, 13 Jarl André Storbæk - 11 Morten Berre, 8 Martin Andresen, 23 Kristofer Hæstad, 7 Daniel Fredheim Holm - 14 Bengt Sæternes, 25 Mohammed Abdellaoue

Benken: 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 18 Rune Lange, 22 Ronny Johnsen, 28 Harmeet Singh, 29 Fredrik Carlsen, 34 Gunnar H. Thorvaldsson

*Bojan Zajic har fått en stempling i foten og kan ikke være med mot Bodø/Glimt. Rune Lange er ny mann i Vålerengas tropp.

Hovedtrener Tor Ole Skullerud ønsker ikke å si at Vålerenga må vinne mot Bodø/Glimt, selv om de gule fra nord ligger tre poeng foran på tabellen.

- Vi skal vinne denne kampen og vi må prestere på Ullevaal. Det har vi slitt litt med så langt og det må være fokus for oss. Vi må få til noe bra på hjemmebane igjen. Det har vi veldig lyst til og det skal vi prøve hardt for å få til, sier han til vif.no.

Mange hadde tippet Bodø/Glimt som en av de klareste nedrykkskandidatene foran årets sesong, men med ni av ni mulige poeng på de tre siste kampene ligger laget på bronseplass med 13 poeng.

- Glimt har vel overraska mange. De har vunnet mange kamper og har imponert stort så langt. De er et typisk 4-3-3 lag og vi vet hva vi trenger å vite om Glimt, føler jeg. Vi har forberedt oss godt, sier Skullerud.

- Samtidig seiler Glimt i en veldig medvind om dagen, det er sterkt å ta ni av ni mulige poeng. Det blir en tøff utfordring for oss.

God form
Til tross for to strake tap, viste Vålerenga mot Brann i forrige runde at de er et godt fotballag.

- Vi har vært ganske gode vi også, og vi var fornøyde med mye av det vi fikk til i Bergen. Da fikk vi dessverre ikke uttelling. Vi er i bra form, men vi må få det ut når det gjelder, på kampdag. Så langt har prestasjonene på bortebane vært vesentlig bedre enn på hjemmebane. Det skal vi prøve å få gjort noe med på søndag, forklarer han.

Det er ni dager siden forrige seriekamp. Dagene har blitt brukt til å terpe på å bli et bedre fotballag.

- Vi har ikke prioritert ressurstrening i denne perioden, det gjorde vi mellom kampene mot Molde og Brann. Nå har det dreid seg mer om å få skikk på laget og forsterke og bygge videre på det positive som skjedde i Bergen.

- Det viktigste foran de siste kampene før kamppausen i juni er å komme hver kampdag med masse overskudd, så får vi heller bygge på litt igjen i kamppausen. Vi må jobbe godt i den perioden, for det blir en lang høstsesong, avslutter Skullerud.

Startelleveren mot Bodø/Glimt får du via vår nyhetstjeneste på SMS en time og et kvarter før kampstart. Les mer på våre mobilsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere