RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF med historisk plassering

Vålerenga satte ny fotballrekord på TNS Gallups toppliste over nettrafikk i forrige uke.

Vålerenga endte på 59. plass på topplista til TNS Gallup over de største nettstedene i Norge. Aldri før har en Tippeligaklubb hatt en høyere plassering siden klubbenes trafikk ble lagt inn i den offisielle målingen ved årsskiftet.

Ingen ferie

I uke 15 hadde vif-fotball.no 9314 unike brukere daglig. Det er et godt stykke bak rekorden på drøyt 14 000 unike pr dag, men påskeferie og kampfri uke forklarer nedgangen.

- Samtlige klubber og de fleste store nettsteder opplevde tilbakegang i påskeuka. Derfor er tallene veldig bra, og det er moro å være inne blant de 60 største nettstedene. Vi får betalt for å kjøre fullt nyhetstrøkk også i ferietider, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga.

Populær programserie

Vif-fotball.no lanserte nylig en programserie på VIF TV med de gamle heltene Bruno og Henger´n - tallene viser at serien blir fulgt av mange.

- Med gode sportslige resultater fremover håper vi på fortsatt vekst, sier Graff som skryter av kollegene i medieavdelingen.

- De er duracellkaniner som jobber seint og tidlig. Vi er bare tre i medieavdelingen, men de gjør en fantastisk jobb, sier Graff.

Klikk her for topplista

Klikk her for fotballista

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere