*Nettavisen* Nyheter.

VIF med historisk plassering

Vålerenga satte ny fotballrekord på TNS Gallups toppliste over nettrafikk i forrige uke.

Vålerenga endte på 59. plass på topplista til TNS Gallup over de største nettstedene i Norge. Aldri før har en Tippeligaklubb hatt en høyere plassering siden klubbenes trafikk ble lagt inn i den offisielle målingen ved årsskiftet.

Ingen ferie

I uke 15 hadde vif-fotball.no 9314 unike brukere daglig. Det er et godt stykke bak rekorden på drøyt 14 000 unike pr dag, men påskeferie og kampfri uke forklarer nedgangen.

- Samtlige klubber og de fleste store nettsteder opplevde tilbakegang i påskeuka. Derfor er tallene veldig bra, og det er moro å være inne blant de 60 største nettstedene. Vi får betalt for å kjøre fullt nyhetstrøkk også i ferietider, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga.

Populær programserie

Vif-fotball.no lanserte nylig en programserie på VIF TV med de gamle heltene Bruno og Henger´n - tallene viser at serien blir fulgt av mange.

- Med gode sportslige resultater fremover håper vi på fortsatt vekst, sier Graff som skryter av kollegene i medieavdelingen.

- De er duracellkaniner som jobber seint og tidlig. Vi er bare tre i medieavdelingen, men de gjør en fantastisk jobb, sier Graff.

Klikk her for topplista

Klikk her for fotballista

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF TV

Annonsebilag