RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF på lag med Solskjær

Sist oppdatert:
Vålerenga og Ole Gunnar Solskjær samarbeider.

Superfinalen mellom Stabæk og Vålerenga 8. mars blir Norges svar på Charity Shield – en fotballkamp med mye prestisje, og et tydelig bevis på fotballens vilje til å gi tilbake – gjennom å samle store verdier til veldedighet.

Superfinalen 2009, oppgjøret mellom fjorårets Tippeligavinner og cupmester vil i år samle penger til Unicef og Ole Gunnar Solskjærs skoleprosjekter i Afrika.

TV 2 sendt kamp

Dermed får også Norge en slik offisiell inngang på fotballsesongen.

I England har slike oppgjør mellom fjorårets cup- og seriemester lange tradisjoner. I Norge har det vært forsøkt med tilsvarende kamper, men aldri med en slik ramme som den NTF og NFF nå vil teste ut – i samarbeid med Stabæk og Vålerenga. TV2 Sporten sender kampen live og vil også bruke mye sendetid før, under og etter kampen 8. mars.

Årets sesong er en unik mulighet til å innvie Stabæks og Norges nye storstue for fotball. Telenor Arena er en arena som egner seg for store fotballkamper og den egner seg for store konsertopplevelser. Søndag 8. mars blir det begge deler.

Stabæk vil i tillegg gjøre denne åpningshelgen for Telenor Arena til en Superhelg, der klubben lørdag 7. mars vil samle tusener av fotballglade barn (og litt større barn) til et mer lokalt arrangement, der de får hilse på Stabæk-spillerne og mange morsomme opplevelser.

Samtidig er hovedmålet med Superfinalen å reise store verdier til veldedige formål. Overskuddet av billettinntektene og andre salgsinntekter, så vel som sms-aksjon og andre innsamlinger skal gi millionbeløp til gode formål. I årets første test av Superfinalen går inntektene til Unicef og det fantastiske arbeid Ole Gunnar Solskjær har engasjert seg i for å bygge skoler i Afrika.

Her er noen av høydepunktene søndag 8. mars:

17.00-18.00: Superfinalen vorspiel. Show i Telenor Arena med blant annet kjendiser og opptredener fra blant andre Madcon. Sendes på TV2.

19.00-21.00: Superfinalen mellom Stabæk og Vålerenga. Direktesendt på TV2 med Øyvind Alsaker / Nils Johan Semb som kommentatorer, Davy Wathne som programleder og Bengt Eriksen som ekspert.

unicef 562
unicef 562

For Stabæk-supportere og nøytrale

Vi henstiller til tidlig oppmøte – minimum 45 minutter før kampstart. Kapasiteten på innslippet og inngangene er slik at det tar 1 time å fylle arenaen. Ved siden av inngang A3 vil det være billettsalg på kampdag, men vi henstiller til billettkjøp på forhånd i Stabækbutikken. Vi minner om at det lønner seg å ta kollektiv transport til Fornebu, enten tog til Lysaker eller buss til Fornebu – det er ingen P-plasser å oppdrive til denne kampen.

For Klanen

Billetter fås kun kjøpt i Sjappa på Jernbanetorget. Ingen billettsalg på kampdag ved arenaen. Feltene deres har inngang D1. Vi henstiller til tidlig oppmøte da kapasiteten på innslippet gjør at det tar 1 time å fylle feltene dere er tildelt. Benytt kollektiv transport – parkering for biler er ikke å oppdrive til denne kampen. Stoppestedet for buss, ”Fornebuparken”, er 50 meter fra inngangen deres. Man kan ta tog til Lysaker som har gangavstand til arenaen på ca. 12-18 minutter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere