*Nettavisen* Nyheter.

VIF selger ikke Wæhler

VALLHALL (vif.no): TV2 meldte søndag kveld at Kjetil Wæhler var aktuell for en overgang til tippeligarival Rosenborg. – Vi skal bygge et storlag, og det er helt uaktuelt å selge Kjetil Wæhler nå, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

07.01.08 19:11

Kjetil Wæhler har i løpet av VIF-karrieren sin spilt 137 kamper for klubben, 103 av de i toppserien. Dette plasserer han på 22.plass over flest toppseriekamper i Vålerenga. Det skal bli flere, i følge Jan-Erik Aalbu.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi er i gang med å bygge et storlag her, og det er helt uaktuelt å selge Kjetil Wæhler nå. Hva media og andre spekulerer i får ikke klubben gjort noe med, sier han til vif.no.

- Derfor er det viktig for oss å presisere at vi ikke vurderer et salg av Kjetil, som vi ser på som en meget viktig spiller i satsningen vår.

Wæhler har en kontrakt som går ut etter 2009-sesongen, og forsikret selv ovenfor Aalbu søndag kveld at han har intensjoner om å bli.

- Kjetil fortalte meg at han synes det er utrolig spennende det som skjer i Vålerenga nå, og han gleder seg utrolig til å ta fatt på en ny sesong i klubben, avslutter Aalbu.

Klikk på bildet for å forstørre.


Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.