*Nettavisen* Nyheter.

VIF slo Skeid 4-1i Premier-finalen

VALLHALL (vif.no): Vålerenga slo Skeid 4-1 i finalen i årets Nike Premier Cup i Vallhall. VIFs 15-åringen skal dermed representere Norge i det prestisjefulle Europasluttspillet i år.

11.03.07 15:00

Europasluttspillet arrangeres i Lisse i Nederland 17 – 21. mai 2007.

Vif.no kommer med bred dekning og bilder fra dagens finale utover ettermiddagen.

Vålerengas 15-åringer startet med å slå Bærum 3-2 i semifinalen i Premier Cup i morgentimene i dag.

- Vi går alltid for seier når vi spiller fotballkamper. Det gjør vi her også. Vi er med for å vinne turneringa, sier trener Julian Madsen til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Veien til finalen
Fredag innledet Enga turneringa med uavgjort mot Trond IL. Vålerenga-trener Madsen var mellomfornøyd etter åpningskampen.

- Vi kom litt tregt i gang og slo altfor mye i rom i stedet for på fot. Det kom seg litt etter pause. Da skapte vi sjanser på løpende bånd og hadde mulighet til å avgjøre kampen, men det var åpningsmatch med mye nerver. Det preget oss nok litt.

Etter en målløs førsteomgang, ble det mer action etter pause. Tidlig i omgangen scoret de gule og sorte gjestene fra Trondheim på straffe og Vålerenga ble tvunget til å satse enda hardere offensivt. Resultatet kom nesten umiddelbart da Mikael Johansen fikk drømmetreff fra 18 meter og dundret ballen opp i vinkelen. Anført av innbytter Joshua King fortsatte VIF-talentene presset og produserte sjanser på løpende bånd, men stenger og Trond-keeperen stod i veien.

- Det var en fantastisk scoring. Det er sånne mål gutta drømmer om å score, sier Vålerenga-treneren.

Lørdag formiddag gikk Vålerenga videre fra gruppespillet etter en dramatisk kamp mot FK Ørn. VIF-gutta lå under 0-1, men snudde kampen på overtid og vant 2-1. Senere på dagen ble Tromsø slått 2-0 i kvartfinalen. I semifinalen søndag morgen vant Vålerenga 3-2 over Bærum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.