RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-spiller signerte for Aalesund

Sist oppdatert:
- En terrier, sier Rekdal.

Fredrik Carlsen har vært en suksess i Aalesund-drakta etter at han ble leid ut fra Vålerenga i februar. Nå forlenges avtalen til å gjelde ut 2009-sesongen. Carlsen har spilt ti Tippeliga-kamper i den oransje drakta og blitt en supporterfavoritt med sin oppofrende spillestil.

- Jeg trives godt, og tror AaFK kan hjelpe å utvikle meg som spiller. Jeg trenger spilletid. Derfor er utlån gunstig, sier Carlsen til vif-fotball.no.

Carlsen scoret mot Tromsø i sin Tippeligadebut på Color Line stadion og var fast inventar på Aafk-laget til en skade satt han ut av spill i vår. Etter en operasjon for idrettsbrokk med påfølgende rehabilitering av kneskaden gikk han rett inn i Rekdals førsteellever så snart han var tilbake på beina igjen.

Se Carlsen debutscoring her.

- Han er en liten terrier, så jeg bruker han til å springe opp folk og ødelegge litt for motstanderen på den ene siden. Samtidig er han en god pasningsspiller også, han er god med ballen, skryter Rekdal.

Fredrik Carlsen debuterte for Vålerengas A-lag i cupen i fjor og har 12 landskamper og ett mål for Norges G18- og G19-landslag.

- Fredrik er en spiller for fremtiden som vi satser på. Han utmerker seg med meget gode holdninger, er tøff i hodet og har en del egenskaper som vi tror kan få ham langt. Han vil få mange kamper for Vålerenga i fremtiden, men han trenger spilletid for å spisse utviklingen, sier Vålerenga-manager Martin Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere