*Nettavisen* Nyheter.

VIF-spiller solgt til Aalesund

18.10.10 13:09

Vålerenga-spiller Fredrik Carlsen (20) har vært utleid til Tippeligakollega Aalesunds FK siden februar 2009. I AaFK har han fått bra med spilletid under Kjetil Rekdal, og har spilt 39 Tippeligakamper de to siste sesongene.

Mandag ble AaFK og Vålerenga enige om en permanent overgang for Carlsen. Carlsen har signert en kontrakt med AaFK som strekker seg ut 2013-sesongen.

- Dette er todelt. Fredrik har vært fornøyd med utviklingen sin i Aalesund og han er opptatt av å spille mest mulig. Samtidig er midtbaneleddet vårt veldig godt besatt, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Vi ønsket å hente Fredrik tilbake etter sesongen og han er en spiller som ville glidd fint inn i troppen vår. Men her ville han vært i en utfordrerposisjon og da er det ikke unaturlig at han ønsket å fortsette i Aalesund.

Carlsen ble tatt opp i Vålerengas a-stall i begynnelsen av mars 2008 etter en tid som lærling i a-stallen. Carlsen var en av fire vinnere av Hafslund-stipendet 2005. Han debuterte på a-laget i cupkampen mot Ørn Horten i mai 2008, da han spilte hele kampen sentralt på midtbanen. Han hadde opprinnelig kontrakt med Vålerenga ut 2011-sesongen.

Carlsen ble cupmester for Vålerenga i 2008 og for AaFK i 2009.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.