RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-spiller til Aalesund?

Aalesund tester Fredrik Carlsen på Gran Canaria.

- Fredrik er en spiller for fremtiden som vi satser på. Han utmerker seg med meget gode holdninger, er tøff i hodet og har en del egenskaper som vi tror kan få ham langt. Han vil få mange kamper for Vålerenga i fremtiden, men han trenger spilletid for å spisse utviklingen, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Det er for tidlig å snakke om en eventuell utlånsavtale nå. Først skal Fredrik bli bedre kjent med Aalesund-miljøet. Det viktigste er at han kan være i en klubb der han føler seg nærmere en startellever.

Fredrik Carlsen (19) selv ser frem til treningsoppholdet på den spanske ferieøya.

- Jeg trives kjempegodt i Vålerenga, men jeg har lyst til å undersøke om et opphold i et annet miljø kan ha positiv effekt på utviklingen min. Akkurat nå er det langt frem til en plass i startelleveren for meg. Konkurransen her er hard med blant annet Martin Andresen, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic, Lars Iver Stand og Harmeet Singh i troppen, sier midtbanespilleren til vif-fotball.no

- Vi får se hva de neste 14 dagene bringer, men jeg tror det kan være smart med et opphold et annet sted så lenge både jeg og klubben er enige om valgene vi tar.

Fredrik Carlsen debuterte i Tippeligaen for Vålerenga i fjor og har 12 landskamper og ett mål for Norges G18- og G19-landslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere