RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF TV med nytt magasin

Sist oppdatert:
VIF TV lanserer Vålerenga Magasinet som publiseres hver uke. Det kvarter lange programmet byr på en innholdsrik meny.

Se magasinet her.

Arild Rønsen leder første utgave av magasinet, mens Tom Henning Hovi er VIF TVs nye ekspertkommentator. I programmet gir VIF TV seerne tilbakeblikk, analyser, konkurranse, musikkvideo og et møte med Lyns nye trener Kent Bergersen.

- Dette tror vi er et tilbud supporterne har savnet. Vi kommer til å veksle mellom bruken av utegående programleder og etterhvert sendinger fra VIF TVs eget studio når det er på plass, sier mediesjef Svein Graff.

Han er glad for å ha med Tom Henning Hovi på laget.

- Kong Hovi har en sterk posisjon i klubben. Han er tidligere kaptein, og har rekorden i antall spilte toppkamper. Det gjør han til en troverdig ekspert. I tillegg er Hovi poengtert, engasjert og ikke minst en trivelig fyr, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga.

vif-fotball.no lanserer en helt ny VIF TV-player førstkommende mandag. Frem til lanseringen kan brukerne oppleve problemer med avspillingen av enkelte innslag.

Se magasinet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere