RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF2 tapte 0-3 for Asker

Sist oppdatert:
VALLHALL (Vif.no): Vålerenga II - Asker 0-3 (0-1). Sebastian Mila og Rune Lange var blant A-lagspillerne som spillte fra start mot Asker i 2.divisjonsoppgjøret på Voldsløkka mandag. Asker vant oppgjøret fortjent.

Vålerenga lå under med 0-1 ved pause. En grei og fortjent ledelse til gjestene. Scoringen kom i omgangens siste minutt da Fredrik Thuen laget straffe for Asker.
Askers Angelo Santos scorets fra krittmerket.

Samme mann la på til 2-0 for gjestene etter en kontring i det 51. spilleminutt. Stian Solberg la på til 3-0 via stolpen etter 72 minutter.


Laget er slik: Bolthof - Nouri, Lie, Thuen, Carlsen - dos Santos, Singh (Pape Mendy 65 min), Mila (Jensen 80. min), Haidar (Samuelsen 65) - Lange, Obeng.

- Rekruttkampene er en fin mulighet til å se de unge fremadstormende gutta sammen med mer garva A-lagspillere. Vi oppfordrer alle som har anledning til å ta seg en tur til Voldsløkka og setter pris på all støtte vi kan få. Noen av hjemmekampene i fjor var godt besøkt og vi håper at det kommer litt folk også denne sesongen.

Mandagens motstander er nyopprykket og har innledet sesongen godt. Først 1-1 borte mot Hødd, deretter 2-2 mot Bærum.

- Hvis vi ser på Askers spillerstall og hvilke spillere de har forsterket med i vinter tror jeg de vil kjempe på øvre halvdel av tabellen. De er ikke noe typisk nyopprykka lag. Asker har starta serien bra med uavgjort mot to av avdelingas antatte topplag, sier Holter til vif.no.

- Vi møter et fysisk sterkt lag og får bryna oss skikkelig. Vi må være på topp både når det gjelder innstilling og innsats om vi skal slå Asker.

Serieleder
Etter to serierunder leder VIF-rekruttene avdeling 2 med bedre målforskjell enn Steinkjer som har like mange poeng.

Vålerenga slo nyopprykkede Averøykameratene 6-1 i seriepremieren hjemme på Voldsløkka for to uker siden. Enga ledet 5-0 til pause. Glenn Roberts scoret de to første målene, mens André Muri, Jørgen Jalland og Rune Lange scoret de tre siste.

- Det var total overkjøring i førsteomgang. Gutta hadde det gøy og scoret noen fine mål, sier Holter.

Etter pause økte Mohammed Fellah til 6-0 før bortelagets innbytter Bjørnar Bugge banket inn et trøstemål for Averøykameratene..

- Litt synd at vi ikke klarte å ha samme trøkket foran mål i andreomgang, men vi styrte jo kampen fullt og helt. Det er sånn som skjer i fotball. Når man leder 6-0 slipper man seg lett litt ned.

Seier mot Nardo
Forrige mandag var det duket for årets første bortekamp. Oppgjøret mot Nardo ble tett og jevnt. Alexander Mathisen sendte Vålerenga i ledelsen etter seksti minutter, men hjemmelaget utliknet kort tid etter. Kampen så ut til å ebbe ut med 1-1 og uavgjort, men Dennis Obeng og Jørgen Horn ville det annerledes. Obeng fikk ballen på venstrekanten, dro av en forsvarer og fant Horn på bakre stolpe. Midtstopperen headet ballen kontant i nettet.

- Det er sikkert surt for Nardo å tape kampen to minutter på overtid. Alt i alt synes jeg at vi vant fortjent, men all honnør til Nardo som gjorde det vanskelig for oss og ga oss veldig liten plass, forteller Holter.

Seks juniorer var i startoppstillinga mot Nardo, fire av dem fra 90-årgangen. Bortsett fra Rune Lange og Øyvind Bolthof var alle Vålerenga-spillerne under 21 år.

- Rekruttkampene er utrolig viktig matching for 90-gutta og de andre juniorene. Vi møter robuste karer og det er nyttig for våre yngste å få brynet seg på sterkere spillere enn de vanligvis møter i juniorserien.

Møt opp på Voldsløkka mandag 30. april kl. 18.00 og se serieleder Vålerenga mot Asker.

Billettpriser på Voldsløkka 2007:
Voksen: 60,-
Barn: 30,-
Medlemmer av klubben: 30,-
Medlemmer av Klanen med sesongkort på Ullevaal: Gratis

Asker – stiftet 1889
Hjemmebane: Føyka
Drakter: Hvit trøye, sort bukse
Nettside: www.askerfotball.no
Tabellplassering siste fem sesonger:
2002 (3. div): 2 - 2003 (3. div): 1 - 2004 (3. div): 3 - 2005 (3. div): 1 - 2006 (3. div): 1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere