RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF2 tapte i Kristiansund

Sist oppdatert:
ORMSUNDET (vif.no): Vålerengas rekrutter har vært ute på langtur igjen, og selv med åtte spillere fra A-stallen på banen endte det med 0-3 tap borte mot Kristiansund.

Kristiansund tok ledelsen etter ti minutter ved Andreas Rødsand, som puttet på et langskudd. Det er hjemmelaget som har startet best, og har hatt to gode skuddforsøk etter målet også. Vålerenga 2 er litt på defensiven i starten av kampen.

Hjemmelaget økte ledelsen etter 80 minutter av kampen, etter at John Erik Klinge headet en corner i mål.

Hjemmelaget økte igjen ledelsen etter 87 minutter. VIF2 litt i ubalanse og KBK kommer rundt på kanten. Roar Henden får stå umarkert å sette ballen i mål.

Vålerenga 2 stilte med følgende lag: Øyvind Bolthof - Morten Lie, Steinar Strømnes, Fredrik Thapper (Dennis Obeng inn 87), Amin Nouri - Alexander Mathisen (Adnan Haidar inn 87), Thomas Holm (Harmeet Singh inn 65), Mohammed Fellah, Kristian Brix - Glenn Roberts, Sebastian Mila

Vif.no kommer tilbake med mer om kampen senere.

Kristiansund ble stiftet så sent som i 2003. Klubben brukte to år på å rykke opp i 2. divisjon og endte på sjetteplass i fjorårets debutsesong. Fjorårets M/S-trener Geir Midtsian tok over laget før denne sesongen og har blant annet tidligere Vålerenga-junior Torbjørn Vik i stallen sin.

Før mandagens kamp står Kristiansund bokført med tre seire, to uavgjort og to tap. 11 poeng holder til en sjetteplass på tabellen.

Stengt stadion
Gressteppet på Kristiansunds hjemmebane Atlanten stadion er i så dårlig forfatning at kommunen har stengt banen for tre uker. Mandagens kamp er derfor flyttet Ormsundet stadion på Frei. Norges Fotballforbund har godkjent flyttingen.

I og med at forrige ukes kamp mot Lillestrøms rekrutter ble utsatt på grunn av mange spillere på landslagsoppdrag er det to uker siden sist VIF-rekruttene var i aksjon. Bortekampen mot Levanger endte med 1-3-tap. Fredrik Carlsen scoret Vålerengas mål.

- Surt tap, men vi ble straffa for egne feil. Jeg synes ikke Levanger var to mål bedre enn oss, men de var mer effektive, og da fortjente de selvfølgelig seieren, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Ungt mot Levanger
Vålerenga dro til Levanger med et ungt mannskap. I startoppstillinga var keeper Øyvind Bolthof den eneste spilleren over 19 år.

- Vi hadde med to seniorspiller til Levanger, og av dem to er Jørgen Horn førsteårssenior. Resten var juniorspillere. Fire født i 1990, tre i 1989 og to i 1988. I tillegg var en av innbytterne guttespiller. Vi har gode juniorer, men det er tøft nivå på disse bortekampene.

- Uansett føler at vi hang veldig godt med. Hadde vi vært heldigere og lurere i en del situasjoner, kunne vi fort ha vunnet kampen. Det er ingenting å si på innsatsen. Alle gjorde det dem kunne. Det er vi fornøyd med, sier Holter.

Kristiansund – stiftet 2003
Hjemmebane: Atlanten stadion
Drakter: Blå trøyer, blå bukser
Nettside: www.kristiansundbk.no
Trener: Geir Midtsian
Tabellplassering siste fem sesonger:
2002: Ikke stiftet – 2003: Ikke stiftet- 2004 (3. div): 2 - 2005 (3. div): 1 - 2006 (2. div): 7

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere