RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vikarboom gir gode tider

Sist oppdatert:
Fjoråret ble et rekordår for bemanningsselskapene. Bransjen tror festen fortsetter.
De store aktørene i bemanningsbransjen melder om gode tider. Omsetningen økte med 41 prosent, og ingen tror at festen er over ennå, melder Finansavisen.

- 2006 var et veldig bra år for oss. Vi nådde 3,5 milliarder i omsetning, og det er en vekst på 40 prosent i forhold til året før, sier Adecco-leder Per Arne Gulbrandsen ifølge avisen.

Men Gulbrandsen er ifølge avisen slett ikke alene om de gode tidene. Den sterkeste relative veksten sto ISS Personalhuset for - pluss 130,5 prosent til 295 millioner kroner i omsetning i fjor.

Deretter fulgte Jobzone med 74,4 prosent til 340 millioner, Xtra Personell med 20,4 prosent til 325 millioner, Kelly Service med 59,1 prosent til 350 millioner og Proffice med 16,5 prosent til 650 millioner.

Manpower hadde ingen tall å oppgi da avisen tok kontakt, men understreker at de er svært godt fornøyd med omsetningsveksten og spesielt resultatveksten for 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere