RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vikernes raser mot journalistene

Salon-la-Tour (NTB): Varg Vikernes går hardt ut mot de norske og franske journalistene som lusket rundt i buskene for å ta bilder av ham etter løslatelsen.

Da Vikernes ble løslatt torsdag kveld, kjørte politiet ham hjem til gården i Salon-la-Tour. Etter kort tid dukket journalister opp og begynte å ta bilder av alt mulig, skriver Vikernes på sin blogg Thulean Perspective. «Garasjen. Huset. Bilene. Treet i hagen vår. Vinduene. Bilene igjen. Bilene fra en annen vinkel. Huset fra en annen vinkel. Og så videre. Om og om igjen. Det vedvarte i flere timer», skriver han.

Da han gikk ut for å flytte en av bilene og dekke til en annen, gikk fotografene etter sigende helt amok. «De løp rundt som gale», skriver Vikernes.

NTBs utsendte reporter var på plass ved gården. Hun fikk streng beskjed om å pelle seg vekk da hun og andre journalister banket på.

- Det er forbudt å bevege seg inn på privat område i Frankrike. Vennligst fjern dere! ropte Vikernes fra et vindu i annen etasje.

På bloggen skriver Vikernes at flere journalister kom tilbake dagen etter. «Jeg syns synd på dem. De kan ikke være veldig stolte av seg selv», skriver han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere